Mennyire mobil a mobil kút?

Konténerkút

A mobil benzinkút telepítés az elmúlt tíz évben vált sikeres ágazattá Magyarországon. De vajon miért ilyen népszerű megoldás, ha a benzinkút gyakorlatilag hordozható? A mobil kutak egyik legnagyobb előnye a hosszú élettartamuk, így évekig szolgálhatják egy üzlet sikerességét. Az, hogy egy benzinkút mozgatható, hordozható, azaz mobilizálható számos előnnyel és pozitív hatással bír. Hiszen gondoljunk csak bele, mi t történik egy saját üzemanyag töltő állomással akkor, ha a cég telephely változtatásra készül. Ebben az esetben a hordozható kút költözik a tulajdonosával együtt az új telephelyre, fennakadás nélkül. Mindössze arra kell figyelni, hogy az új terület is minden szempontból alkalmas legyen a mobil üzemanyag töltő elhelyezésére.

Amennyiben a cégének nem állandó a munkaterülete vagyis, bizonyos időszakonként változik az, hogy hol tevékenykedik, abban az esetben a mobil benzinkút a ideális választás. Hiszen a mobil kút a nevéből adódóan mozgatható, azonban fontos kiemelni, hogy üzemeltetni csak engedélyeztetés után lehet.  Bárhol el tudja látni a feladatát, az üzemanyag tárolása, és a gépjárművek ellátása a mobil kúttal folyamatosan biztosítható.

Mivel maga a rendszer gyakorlatilag teljesen zárt környezetben van elhelyezve, ezért külső hatás egész egyszerűen nem érheti a berendezést. Mindegy, hogy hány fok van odakint, a tulajdonos épp vacog, vagy izzad, a mobil benzinkút egészen biztos, hogy érintetlenül marad az időjárás okozta viszontagságoktól. A mobil benzinkút telepítés tehát hosszú távú befektetés és jó döntés, a szállítást azonban minden esetben szakértőkre kell bízni.

Konténerkút

Szállítási feltételek

Persze nem lehet csak úgy felpakolni egy mobil üzemanyag töltőt és nekiindulni vele az országnak, üzemanyagot ekkora mennyiségben nem szabad, ráadásul veszélyes szállítani. Ez a folyamat speciális engedélyeket és megfelelő szállító eszközök használatát igényli.  A konténerkút kizárólag tárolásra alkalmas, abban üzemanyagot szállítani nem lehet. Vagyis senki ne próbálkozzon saját szakállára új telephelyre szállítani a mobil üzemanyag töltő állomást, hiszen ehhez speciális szaktudás szükséges. A Multicore Kft. partnerei teljes körű szerviz szolgálatot és támogatást kapnak. Abban az esetben, ha a cége telephelyet vált vagy változik a munkaterülete, kérje bizalommal szakembereink segítségét a mobil kút mozgatásához.

A MulticoreKft.-nél a leginnovatívabb technikai felszereltséggel várjuk partnereinket Magyarországon immár 25 éve. Keresse bátran szakembereinket benzinkút technikai kérdéseivel, állunk rendelkezésére!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!