10 éves rekord, hibátlanok a GIR rendszerek

gir tankolóautomata

A GIR automata rendszerek már egy évtizede megbízhatóan, műszaki hiba nélkül biztosítják az üzemi tankoláshoz szükséges minden feltételt a magyarországi telephelyeken. A Multicore Kft. nemcsak különféle üzemanyag töltő rendszerek telepítésével, deteljes körű szervizelésükkel is foglalkozik. Tíz év alatt egyetlen olyan eset sem történt, hogy egy GIR rendszerműszakilag meghibásodott volna Magyarországon.

Egyetlen bejelentés érkezett

A Multicore Kft. szervízhálózatának munkatársai a tavalyi évben kapták az első bejelentést egy békéscsabai GIR üzemi tankolóautomata hibájáról. A Kft. munkatársai meglehetősen kíváncsian szálltak ki a helyszínre, mindenkit foglalkoztatott vajon mi történt a mindaddig elnyűhetetlennek bizonyuló GIR gyártmányú automatával. Békéscsabára érkezvén derült ki, hogy villámcsapás érte a töltőállomás egyik egységét, ezért volt szükség a szervizcsapat munkájára. Vagyis a GIR technológia olyan magas színvonalat képvisel, hogy 10 éve minden Magyarországra telepített rendszer hibátlanul működik!

GIR előnyök

Amellett, hogy a GIR folyamatosan hibátlanul képes üzemelni, számos további előnnyel rendelkezik. Az automata tankoló rendszer jogosítja a flották tankolásait, elemzi az üzemanyagfogyasztásokat, valós időben vagy önálló üzemmódban, – ahol nincs lehetőség kezelői számítógéphez csatlakoztatni pl. külső helyszínen – követi azüzemanyagfogyasztásokat, emellett kereskedelmi gázolaj adóvisszaigénylésre is használható. A rendszerhez elektronikus szintmérő, sorompó beléptetés, mosó vezérlés stb. csatlakoztatható. A jármű vagy sofőrazonosítás történhet PIN kóddal, elektronikus kártyával vagy koronggal. A központban futó szoftver több telephelyet is képes egyszerre kezelni.

GIR automata jellemzői 

 • Akár 16 töltőpont, különböző gyártmányú kútoszlopok
  és adblue kiadók egyidejű vezérlése
 • Saját házba, falra rögzíthetően szerelve
 • LCD kijelző
 • Azonosítás billentyűzeten, kód segítségével
 • Adatmentés USB-porton keresztül pen-drive-ra
 • Titan-Hykkoris adatfeldolgozó szoftver
 • 2500 tankolási adat tárolása
 • 3000 jármű azonosítása
 • 3000 járművezető azonosítása

A GIR kiforrott technológiája életre szóló megoldást jelent az üzemi tankoláshoz. Ha Önnek is szüksége van egy olyan megbízható automata rendszerre, ami a több mint 10 éve hibátlanul működik Magyarország szerte, keresse a kollégáinkat bizalommal!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!