A benzinárstop eltörlése után itt az újabb nagy bejelentés!

benzinárstop

Élesítve az App&Tank első rendszere, amely a töltőállomások automatizálásának jókora löketet adhat!

Az automatizálás korántsem újkeletű a benzinkút-piacon, hiszen a tankolóautomaták már jó ideje hódítanak. Terjedésüknek azonban gátat szab, hogy beszerzésük, telepítésük és üzemeltetésük jókora összegeket emészt fel. Most azonban az App&Tank által akár beruházásmentes konstrukcióban is önműködővé tehető a töltőállomás. A vásárlói igényekhez leginkább illeszkedő, automatizált benzinkutak így hihetetlen gyors terjedésnek indulhatnak. 

Az App&Tank próbaüzemének vége, rendszerünk egy hazai töltőállomáson már elérhető!

Mit tud az App&Tank?

Az App&Tank mind a töltőállomás, mind az oda érkező kliensek számára számos előnyt tartogat magában. 

A benzinkút tulajdonosai rengeteg felesleges kiadástól és bosszankodástól kímélhetik meg magukat. Az App&Tank-kal ugyanis megszüntethetők a költséges rendszerek, a működéshez mindössze a kútoszlopra van szükség. A töltőállomás nem igényel drága kasszát, így annak járulékos költségei megspórolhatók, a többit (készlet, ügyfél, beszállító és jövedéki adó nyilvántartás, számlázás stb.) pedig mind tartalmazza az App&Tank. Ráadásul az applikáció még reklámfelületet is biztosít, így a hirdetési feladatokkal sem kell külön foglalkozni. Az applikáció segít visszacsábítani a régi – a benzinárstop ideje alatt a kúttól elpártoló – ügyfeleket, illetve az új kliensek bevonzását is lehetővé teszi. Ráadásként az üzemeltetési költsége jelentősen elmarad a hagyományos rendszerektől. Egy szokványos terminál elektromos igénye elérheti akár a havi százezer forintos nagyságrendet is.

Az App&Tank vonzó tankolási lehetőséget biztosít a sofőrök számára. Az autósoknak a benzinkútra érve, csak be kell olvasniuk a QR-kódot, majd helyben,  néhány kattintással át is eshetnek a fizetési procedúrán. A kártyaadatok előre felvihetők, illetve elmenthetők, így valóban csak a telefonra és a QR-kódra van szükség a vásárlás lebonyolításához. 

De az innováció nem csak a fizetést könnyíti meg! Számos egyéb funkcióval rendelkezik, többek között a tranzakciós történetnek hála a kiadásokat is átláthatóbbá teszi. A hajtóanyagra fordított összegek az applikáción keresztül monitorozhatók, illetve a tankolásról e-mailben is küldünk összefoglalót. Sőt, a térképen le lehet csekkolni a töltőállomásokat, és még navigáció is kérhető a kiválasztott kúthoz.

Tegye próbára rendszerünket!

Először is töltse le a Google Play vagy az App Store alkalmazásboltból mobiltelefonjára az ingyenes App&Tank applikációt. Essen át a rövid, néhány másodpercet igénybe vevő regisztrációs körön, majd egy kattintással erősítse meg regisztrációs szándékát az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken sikeresen átesett, már semmi sem állhat az útjába, hogy megismerje a rendszert, amely a kulcsot jelenti a jövő töltőállomása felé!

A folyamat gördülékenységét most le is tesztelheti az alábbi QR-kód beolvasásával! Nézze meg, mit látnak majd az autósok, ha az App&Tank-os fizetés mellett döntenek!

Ha pedig nem csak a képernyő előtt szeretne megbizonyosodni a rendszer hatékonyságáról, nézzen rá a térképre, és keresse meg a kutat, ahol valóban fizethet applikációnk segítségével. 

Kerüljön fel az Ön töltőállomása is az App&Tank térképére!

A benzinárstop eltörlése még nem azt jelenti, hogy egykettőre minden visszaáll a régi kerékvágásba. A kisebb kutak az ársapka ideje alatt elvesztették ügyfeleik nagy részét, hiszen azok a biztosabb üzemanyag-ellátással rendelkező nagy kútláncokhoz szoktak át. Most a legfőbb feladat visszacsalogatni a régi ügyfeleket, illetve bevonzani az újakat. Az App&Tank, illetve az automatizálás ebben valódi segítséget nyújt! 

Ne szalassza el az alkalmat, legyen az elsők között, akik automatizálják kútjukat még beruházásmentes konstrukcióban!

Legyen Ön is APP-ra kész!>>>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!