Az adalékanyag, amely a bolygónk mellett áll

A környezetvédelem az emberiség közös érdeke és feladata kell, hogy legyen. A globális felmelegedés, a hihetetlen mértékű erdőirtás, a fullasztó szmog, az élővizek szennyezettsége mind olyan problémák, amelyek mindannyiunkat érintenek, életünket erőteljesen befolyásolják. Épp ezért a legtöbb iparágban már aktívan tesznek azért, hogy a természetvédelmi intézkedések beépüljenek a mindennapokba.

Nincs ez másként az autóiparban sem. A 2014-ben életbelépő Euro 6 a korábbiakhoz képest is erőteljesebb nitrogén-oxid és szénhidrogén kibocsátás csökkentést írt elő. A közepes- és nagyméretű dízelmotorok, illetve a nagyteljesítményű benzinmotorok egy része azonban a követelményeket nem képesek teljesíteni, csak egy kis segítséggel. Az AdBlue-val. Az adalékanyaggal, amely a bolygónk mellett áll.

Az AdBlue használatát bár sokan teherként élik meg, hiszen a hajtóanyag mellett egy plusz folyadékot is pótolni szükséges, ez a környezetünkre nézve rendkívül kedvező hatással van.

adblue

Az AdBlue a szelektív katalitikus redukciós rendszerrel (SCR) működő járművekhez kifejlesztett folyadék. Az SCR rendszer működési elve: a szükséges mennyiségű folyadékot a kipufogó rendszerbe juttatja, ahol a megközelítőleg 250 °C hatására ammónia szabadul fel. Ez reakcióba lép a kipufogógáz nitrogén-oxidjaival, amelyet ártalmatlan anyagokká alakít át.

Az AdBlue használata nem csak teher lehet! Válassza a lehető legjobb megoldást az adalékanyag utántöltésére és könnyítse meg a dolgát!

Amennyiben nagy járműparkkal rendelkezik, szerezzen be egy saját AdBlue tárolót. Jó tudni, ha nagy mennyiségben, ömlesztett áruként veszi meg a folyadékot, rengeteget spórolhat. Így a megvásárolt tároló ára rövid időn belül megtérül. Nem is beszélve a megtakarított időről és energiáról, ami azáltal érhető el, hogy a sofőrök a saját telephelyükön tölthetik fel az üres tartályokat.

A Multicore kínálatában szereplő üzemi AdBlue tároló kiváltja a kannás és kistartályos, lassú és körülményes feltöltési megoldásokat.

A Multicore segít, hogy a környezetvédelemért tenni, ne legyen nehézség!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!