Egyre népszerűbbek az automata töltőállomások – ez állhat a közkedveltségük mögött

tankolóautomata

Biztosan Ön is felfigyelt már arra, hogy az automatizált töltőállomásokon egyre többen szeretnének tankolni. Bár a megjelenésüket követően sokan idegenkedtek az újfajta tankolástól, idővel egyre népszerűbbé váltak. Mára már eljutottunk odáig, hogy a sofőrök inkább ezt a lehetőséget választják, a hagyományos benzinkutak helyett. De hogy mi szól a tankolóautomata mellett, és miért érdemes manapság ebben gondolkodni, azt most eláruljuk.

Gyorsítja a folyamatokat

Bár az imént épp azt ecseteltük, hogy egyre többen választják ezt a tankolási lehetőséget, mégsem lehet arra számítani, hogy itt nagyobb sorok alakulnának ki, mivel az autós gyorsan végez, nem tölti az idejét a tankolás végeztével a shop részen, feltartva az esetlegesen többi tankolni vágyót, hiszen a modern rendszer gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi a tankolást. Az esetleges sorok csakis azzal magyarázhatók, hogy ezek a kutak a legkeresettebbek és nem megfelelő gyorsaságú a kúton használt tankolóautomata.

tankolóautomata

Olcsóbb értékesítést tesz lehetővé

Egy benzinkúton természetesen nem csak a hajtóanyagot kell megfizetni, hiszen ott van még a pénztáros, illetve a teljes személyzet fizetése is. A korszerű fizetési rendszerrel azonban az effajta kiadások megspórolhatók. Így az üzemanyagot olcsóban lehet árusítani, ami persze magával vonja azt is, hogy bizony azok a sofőrök, akik megnézik, hogy mennyibe kerül a benzin, garantáltan az Ön töltőállomásához állnak majd be.

tankolóautomata

Komfortos tankolást kínál

Ön is biztos érezte már azt egy fárasztó munkanap után, hogy „csak ne kelljen senkihez szólni”. Ilyen esetekben a vásárlók számára jóval kényelmesebb, ha a személyzetet automatizált rendszerek helyettesítik és céljuk elérése érdekében nem kell senkivel interakcióba lépniük. Ráadásul a Multicore kínálatában először lesz elérhető hamarosan a beruházásmentes tankolóautomata.

tankolóautomata

Ön is szeretné, hogy töltőállomása sikeres legyen?

A 25 éves tapasztalattal rendelkező vállalatunk mind az üzemi, mind a közforgalmi tankolóautomata berendezések telepítésével, alkatrészellátásával, hitelesítésével és karbantartásával egyaránt foglalkozik. Csapatunk teljes körű kivitelezést és szervizszolgáltatást vállal. Mi minden munkánk előtt felmérjük leendő partnereink igényeit, és mindig a legkedvezőbb, leghasznosabb megoldásokat kínáljuk.

A Multicore Kft.-re mindig számíthat, amennyiben fejleszteni szeretné vállalatát!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!