Ezekre lesz szüksége a töltőállomás kivitelezéséhez

A tervei között szerepel egy saját töltőállomás telepítése, de nem tudja, hogyan kezdjen neki és milyen feltételeknek kell megfelelnie? Ne töprengjen tovább a részleteken, mi most minden kérdésére választ adunk, hogy céljait belátható időn belül elérhesse.

Ideális terület a szabályos működésért

A benzinkút üzemeltetésének szigorú jogszabályi feltételei vannak. A megvalósítás előtt számos engedélyt kell beszereznie, az engedélyeztetési eljárás tehát kifejezetten összetett.

A törvényes töltőállomás kivitelezésének az egyik legfontosabb pontja, hogy a kiválasztott terület alkalmas helyen kell, hogy legyen. A gyúlékony üzemanyag fokozott robbanásveszéllyel jár, így a biztonságos környezet biztosítása elengedhetetlen. Az ideális terület mindemellett megfelel a környezetvédelmi szempontoknak is.

Üzleti terv a sikeres üzemeltetésért

Ha megtalálta az alkalmas helyszínt, ideje elgondolkodnia a költségvetésen és az üzleti koncepción. Mindenképp átfogó tervre van szüksége ahhoz, hogy benzinkútját nyereségessé tudja tenni.

Multicore – ha a kivitelezést jó kézben akarja tudni!

Nem is maradt más hátra, csak a kivitelezés. A benzinkút tervezése és építése nem egyszerű feladat, így jelentős időt és energiát igényelhet, de nem a mi cégünk számára.  Hozzáértő szakembereink két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így a projekteket gyorsan és hatékonyan teljesítjük.   

A Multicore-ra nem csak a kivitelezésben számíthat!

Megbízásos alapon az Ön által kiválasztott területen átvizsgáljuk, hogy az megfelelő-e egy benzinkút telepítésére. Mindemellett korszerű, jó minőségű, a piac által ismert és elismert benzinkút-technikai termékeket kínálunk megbízóink számára. Célunk, hogy ezáltal a beruházók, üzemeltetők, illetve gyártó, kivitelező és karbantartó cégek igényeit maradéktalanul kielégítsük. Érje el céljait velünk!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!