Forradalmian új tartályhitelesítési megoldás!

Tartályszintmérők

Válasszon korszerű tartályhitelesítési megoldást!

Az üzemanyag tárolótartályok ciklusonkénti hitelesítése hosszas procedúra, mely belső tisztításból, szerkezeti vizsgálatból és tömörségi próbából áll. Ezen eljárás rengeteg erőforrást felemészt és sok cég számára jelent nagy kiesést. Az akár egy hétig is eltartó hitelesítési folyamat helyett, mennyivel ideálisabb lenne egy olyan, csupán néhány órát igénybe vevő tartályhitelesítési megoldás, mint a lézeres tartályhitelesítés.

Már elérhető Magyarországon a lézeres tartályhitelesítés!

Cégünk Magyarországon elsőként vezette be és végez lézeres tartályhitelesítést, mellyel nagymértékben leegyszerűsítettük a hitelesítés menetét. Nincs szükség a tartály szétszerelésére, kiürítésére és tisztítására. Elég csupán 30 %-ig leengedni a tartály űrtartalmát, majd a lézeres mérő behelyezése után már indul is a mérési folyamat, melynek időtartama rekeszenként 15-20 perc.

Miért érdemes a lézeres tartályhitelesítés mellett dönteni?

A teljes eljárás 1-1,5 óra alatt elvégezhető, a korábbi, akár napokon át tartó hitelesítési folyamat helyett.

Nem keletkezik veszélyes hulladék, hiszen a művelet nem igényel tartálytisztítást és vízfelhasználást. Ennek és a veszélyes hulladék díja megtakaraítható.

Földalatti,- földfeletti (pl. konténerkút),- fekvőhengeres,- kivitelű tároló tartályok időszakos hitelesítésének elvégzésére is alkalmas a lézeres tartályhitelesítés.

Egy sokkal korszerűbb eljárással hitelesítheti tárolótartályait, melynek köszönhetően zökkenőmentesen és gyorsan túleshet a kötelező hitelesítési procedúrán.

Olyan újítás, mely sokkal hatékonyabb, mégsem jár nagyobb költségekkel.

 

Válasszon könnyebb, gyorsabb, költséghatékonyabb tartályhitelesítési megoldást!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!