Garázs a nappaliban – így az igazi parkolni a luxusautókkal

Aki autóval jár mindenhova, pontosan tudja, hogy mennyi probléma akad a parkolással kapcsolatban. Napi szinten hosszú perceket töltünk a parkoló keresésével a városban, de azok, akik társasházban élnek, még a lakóhelyük parkolójában is számíthatnak erre a közismert jelenségre.

 

De nemcsak arra gondolunk, hogy általában vadászni kell a helyet, hanem arra is, hogy a közös parkolókban az autónkat meghúzhatják, ellophatják, nyitott parkoló esetén pedig még a környezeti hatásoknak is ki van téve a kocsi.

 

Önnek is biztosan eszébe jutott már, hogy milyen jó lenne minél közelebb, teljes biztonságban tudni az autóját, kiváltképpen ha egy ritka, vagy egy luxusautóról van szó.

 

Van ahol már az otthonunkban is helyet szoríthatunk féltve őrzött kincseinknek.

 

Egy szingapúri felhőkarcoló, Sky Garage Apartment lakásaiban külön garázs szoba áll a lakók rendelkezésére a nappali mellett, ahová autó felvonóval parkolhat le a lakás tulajdonosa. A felvonó automatikusan viszi fel a lakókat a saját emeletükre az ujjlenyomatuk alapján.

 

Persze még sokáig csak a gazdag országok, gazdag rétegénél jöhet szóba a garázs szoba, de vajon hosszú távon ez lehet a megoldás a parkoló problémáinkra?

 

kép forrása: singapore-hamiltonscotts.com

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!