Hiába a töltőállomások támogatása, a kiskereskedelmi árrés még mindig hiányzik!

kiskereskedelmi árrés

A kisbenzinkutak tömeges ellehetetlenülése, illetve az üzemanyagárak elképesztő áremelkedése miatt a kormány számos támogató intézkedést vezetett be. A nagykereskedelmi árra is felső korlátot szabtak ki, ami a kiskereskedelmi árral egyezően 480 forint. Bevezettek továbbá hat kedvező intézkedést, amelyekkel a kisbenzinkutakat célozták meg, illetve döntöttek arról is, hogy 20 forintot adnak literenként az eladott üzemanyag után. 

Mindez persze kedvező, a probléma csak az, hogy a kiskereskedelmi árrés továbbra is hiányzik, amiből a kisebb kutak a fenntartási, üzemeltetési és bérköltségeiket fedezik. 

Mit tud tenni a kút üzemeltetője, ha túl akar élni, de nem akar bezárni?

Költséget kell csökkentenie minden áron! Erre számos lehetősége adódik, de talán az egyik legkézenfekvőbb, hogy olyan rendszert vezet be, ahol nincs vagy minimális a munkaerő költsége. Erre már van számos rendszer, azonban ezek mindegyike óriási beruházást igényel és sok esetben nem kevés üzemeltetési költséggel jár. 

kiskereskedelmi árrés

Van azonban egy olyan megoldás, ami napi egy ebéd áráért 0-24 órás üzemelést biztosít a kút számára. Ez egy rendkívül innovatív megoldás és lényegében egy az egyben rá lehet bízni egy kút teljes üzemeltetését. Ez pedig az App&Tank.

Mit nyerhet az App&Tankkal?

Az innovációval a jelenlegi helyzetben jelentős megtakarítás érhető el és a befagyasztott árak elmúlásával jelentős versenyelőnyhöz juthat az üzemeltető, mindezt ráadásul úgy, hogy a szolgáltatás marketing tevékenységet is tartalmaz, ami minden autóshoz eljuttatja a lehetőséget és ösztönzi őket a használatára. Ezzel lényegében olyan vevőkör jön létre, amit jellemzően csak a nagyobb hálózattal rendelkező társaságok tudnak elérni.

Az App&Tankkal akár a felére csökkenthetők az üzemeltetési költségek!

Az innováció fejlesztése befejeződött, a rendszer üzemkész, az érdeklődők már személyesen is láthatják működés közben. 

Jelentkezzen, tesztelje le élesben az App&Tank rendszerét, majd csökkentse működési költségeit, akár beruházásmentesen!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!