Hogyan hozzuk létre a magán tankolóállomást?

töltőállomás kivitelezés

Ön is szeretett volna már nyitni egy magán tankolóállomást, de folyamatosan elveti az ötletet, mert nem tudja, hol kezdjen bele? Bár összetett folyamat lehet, és a töltőállomás kivitelezés néhány sajátos kihívással járhat, ez nem szabad, hogy visszatartsa az ötlet megvalósításától.

Legyen tisztában az akadályokkal!

Pénzügyi biztonság

Egy benzinkút beindítása jelentős pénzügyi kiadással jár. Ezen magas kezdeti költségek fedezése érdekében biztos pénzügyi forrásra van szükség. Ha a kiadások miatt sokszor elvetette már a saját kút ötletét, csak gondoljon arra, hogy egy jövedelmező befektetése lesz. Beruházása hosszútávon garantáltan meg fog térülni.

töltőállomás kivitelezés

Megfelelő terület

Biztos, hogy minden szempontból megfelel a helyszín, ahol elképzelte a magán kút megvalósítását? Első ránézésre talán fel sem merül Önben, hogy gond lehet a területtel, ezért egy szakértő szempár biztosan kelleni fog, aki meg tudja állapítani a terület alkalmasságát.

Szükséges engedélyek

Engedélyek, de pontosan milyenek, és hol tudja beszerezni ezeket? A projektnek ez a része sok időbe és utánajárásba kerülhet annak, aki nem foglalkozott még hasonló folyamatok megvalósításával. Az engedélyeken azonban sok múlhat, így ha Önnek nincs tapasztalata hasonlókban és nem tudja merre induljon, akkor észszerűbb megoldás lehet egy erre szakosodott kivitelező cég megbízása. 

töltőállomás kivitelezés

Karbantartás

Képzeljük el, hogy már túl van minden buktatón és saját kútja hosszú idő után sikeresen üzemel, de ki tölti fel a tartályokat, ki végzi el a tartályhitelesítést?

Már a kezdetekkor érdemes leszerződnie egy megbízható céggel, aki egy kézben tart mindent, amire a tankolóállomásának szüksége lehet.

Cégünk minden akadályra fel van készülve, így ha a töltőállomás kivitelezés során szakképzett segítségre lenne szüksége, támogatást szeretne a megvalósításhoz, akkor keressen minket bizalommal!

Bár vannak kockázatok, a gondos előkészítés és az okos döntések minimalizálják a hibákat és megtérülővé teszik a beruházást.

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!