Így működtethet biztonságos benzinkutat

„Fizetés nélkül távozott tankolás után egy ismeretlen”, „Tankolás közben cigarettázott egy felelőtlen idegen”, „Hatalmas kárt okoztak a beazonosítatlan személyek a benzinkúton” – nem egyszer olvashattunk már ezekhez hasonló szalagcímeket, hiszen egy forgalmas töltőállomáson előfordulnak olykor effajta kellemetlenségek.

A legtöbbször az idegenek beazonosítása sikertelen, így a felelősségre vonásra is kevés esély van. De természetesen egy jól működő, profi digitális felügyeleti rendszerrel segíthető a személyek felismerése. Mindemellett a töltőpontok állandó monitorozásával azonnal megfékezhetőek a rongálások,illetve gyorsan figyelmeztethetőek a szabályszegők is.

A legjobb döntés, ha a kockázatos események megakadályozásához automatizált videórendszert szerez be.

Mi most bemutatunk egy olyan felügyeleti szoftvert, amely minden funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy Ön biztonságban tudhassa benzinkútját.

A benzinkút szeme és őre: Tokheim EYE

A Tokheim EYE egy digitális fényképezőgép-felügyeleti rendszer, amelyet kifejezetten benzinkutak számára terveztek. A fejlesztéshez tartozik egy applikáció is, amelyen keresztül akár a nap 24 órájában, a saját telefonján tudja ellenőrizni, hogy mi történik a benzinkúton.  

A rendszer rendkívül könnyen kezelhető, ugyanis csak a releváns képeket tárolja a memóriájában. Minden tranzakciónál külön fájlba gyűjti a hozzá tartozó felvételeket, amivel rengeteg időt spórolhat, hiszen ha valami történt, nem kell felesleges felvételeket nézegetnie.

A könnyű keresés is biztosított, hiszen a felvétel mellé a tankolás dátumát, pontos idejét és a bizonylat számát is hozzárendeli, így ezek közül bármelyik adat szerint kereshet.

Továbbá a videórendszerhez hozzákapcsolhatóak a tankoló automaták, a tűzjelzők vagy az üzemanyag és tartály panelek is, így Ön egyetlen kezelőfelületen ellenőrizheti, hogy minden rendben működik-e.

A Multicore Kft. segítségével a váratlan eseményekre is felkészülhet!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!