Így válasszon tökéletes kútoszlopot

A töltőállomás egyik kulcseleme a kútoszlop. A típusok és azok formavilága, illetve az árak is széles skálán mozognak, így jól át kell gondolni, hogy melyik kútoszlop mellett teszi le a voksát. Cikkünkben most felvázoljuk a fő szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe vennie a döntés során.

A hagyományos egy- vagy kétpisztolyostól a kéthomlokzatos kivitelű, oldalanként akár több kiszolgálásra is képes kútoszlopig számos típus létezik. De ma már a multimédiás kijelzővel rendelkező kútoszlopok sem ritkák. Például az általunk forgalmazott Tokheim kútoszlopok moduláris felépítése miatt, a multimédiás kijelző, akár később is telepíthető.

Az Ön számára ideális kútoszlop legfőbb ismérve, hogy illeszkedik a személyes céljaihoz.

Számításba kell vennie a létesítendő benzinkút várható forgalmát, és hogy hány fajta üzemanyagot szeretne árusítani. Mindemellett az sem elhanyagolható a választás során, hogy az adott kútoszlopnak milyenek a garanciális feltételei, az alkatrész ellátottsága és ennek költségei.

Amennyiben csak néhány üzemanyagfaját szeretne forgalmazni, semmi szüksége a sokpisztolyos kútoszlopra. Ezzel csak az indulási költségeit növeli, teljesen fölöslegesen. Jóval költséghatékonyabb, ha egyszerűbb, néhány töltőpisztolyos kútoszlopot szerez be. Abban az esetben pedig, ha növekszik a forgalma, kicserélheti egy soktermékes verzióra. Erre a lehetőségre a kútoszlop helyének a kiépítése során mindenképp gondoljon.

Természetesen amennyiben az Ön töltőállomásán már a kezdetekben több üzemanyagfajta kapható, a soktermékes kútoszlopok beszerzése a célszerű.

A kútoszlop garanciális, és azon túli feltételei, alkatrészi ellátottsága és ennek költségei is meghatározó tényezők kell hogy legyenek. Érdemes utánajárnia, hogy melyik típusnak, mennyibe kerülnek az alkatrészei, illetve a karbantartása. Sokszor az olcsóbb termékeknek drágább a javítása, mint a kissé költségesebb daraboké.

A Multicore a kútoszlopokban is a legmagasabb színvonalat kínálja!

Mi a világ egyik vezető kútoszlop gyártója, a Tokheim termékei mellett forgalmazunk kiváló ár-érték arányt képviselő kedvezőbb áru termékeket is (Adast, Neotec).

Ajánlataink között biztosan megtalálja az Ön céljaihoz illeszkedőt, ugyanis öt típusban, egy-, két- illetve többtermékes, benzin, gázolaj, etanol, adblue kiadására alkalmas, pisztolygáz visszavezetéssel felszerelt vagy anélküli kútoszlopokat kínálunk. Az általunk forgalmazott berendezésekhez kiterjedt magyarországi szervízhálózattal rendelkezünk, így az esetleges problémák gyorsan elháríthatók.

Döntsön jól, válassza a biztonságot és a minőséget!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!