Itt a lehetőség! Ismerkedjen meg a jövő töltőállomásával!

jövő

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy egy olyan innovációt ismerhet meg, illetve tehet próbára, amely alapjaiban változtatja meg vállalkozása működését. De most végre ennek is eljött az ideje! 

Legújabb fejlesztésünk, az App&Tank üzemkész! 

Az innováció segítségével átalakítható, illetve optimalizálható a töltőállomások működése. Hogyan? Az App&Tank lehetővé teszi, hogy a benzinkút költséges rendszerek nélkül, korszerűen és takarékosan üzemeljen. 

Az applikációs fizetési lehetőségnek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség. A működéshez mindössze egy kútoszlop kell, illetve az arra felhelyezett QR-kód, amely beolvasásával könnyedén át is lehet esni a fizetési procedúrán.  

Ráadásként még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, az App&Tank ezt is elvégzi. 

Tegye próbára megoldásunkat!

Először is töltse le a Google Play vagy az App Store alkalmazásboltból mobiltelefonjára az ingyenes App&Tank applikációt. Essen át a rövid, néhány másodpercet igénybe vevő regisztrációs körön, majd egy kattintással erősítse meg regisztrációs szándékát az e-mailes jóváhagyás által. 

Ha ezeken sikeresen átesett, már semmi sem állhat az útjába, hogy megismerje a rendszert, amely a kulcsot jelenti a jövő töltőállomása felé!

Innovációnk felhasználóbarát, könnyen kezelhető, egy-két kattintással minden funkció elérhető, így percek alatt kiismerhető a felület. 

A folyamat gördülékenységét most le is tesztelheti az alábbi QR-kód beolvasásával! Nézze meg, mit látnak majd az autósok, ha az App&Tankos fizetés mellett döntenek!

jövő

Legyen az Ön töltőállomása is APP-ra kész!

Az automatizálás ma a benzinkutak fennmaradását segíti, hosszú távon pedig olyan működési formát kínál, amely a nyereségeket jelentős mértékben megnöveli, miközben a terheket csökkenti. 

Nem vitás, az automatizálás jelenti a töltőállomások jövőjét!

Tartsa a lépést a technológiai fejlesztésekkel, modernizálja kútját még ma, hogy beelőzze versenytársait! 

Az App&Tank akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető!

Kerüljön fel az Ön töltőállomása is az App&Tank térképére!>>>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!