Kényelmes és takarékos megoldás – A tankolóautomata

tankolóautomata

Kényelmes és takarékos  megoldás – A tankolóautomata

A tankolóautomaták megkönnyítik a benzinkút használatot, mivel alkalmazásukkal a humán erőforrás szinte kizárható. Kényelmesen és költséghatékonyan tudja üzemeltetni üzemanyagállomását. Cégünk a hazai benzinkúttechnikai piac meghatározó szereplőjeként, pontosan felmérve leendő partnereink igényeit, mindig a legkedvezőbb és a leghasznosabb megoldásokat kínálja.

Mi is a tankolóautomata, és mire lehet használni?

Ezeknek az eszközöknek két nagy csoportja létezik, az üzemi  és a közforgalmi tankolóautomata.

Előbbi kategóriába azokat a magánkutakat soroljuk, melyeket a cégek saját flottájuk üzemanyaggal való ellátására működtetnek. Nagy előnye, hogy nincs szükség arra, hogy egy ember rögzítse és jóváhagyja a tankolásokat. A rendszerhez tartozó kártyával és billentyűzeten megadott kóddal azonosítja magát a sofőr. Ezek az adatok akár felhő alapú szolgáltatáson keresztül akár valós időben is hozzáférhetők, mely után Titan-Hykkoris adatfeldolgozó szoftveren keresztül kinyerhetők, és további statisztikák elkészítéséhez, valamint könyvelési feladatokhoz kényelmesen hozzáférhetők. Ez a program több telephelyet is képes kezelni, míg maga az automata -tárhelyének köszönhetően- szinte korlátlanul sok, összesen 2.500 tankolási adatot tud a következő letöltésig eltárolni. A rendszer által szolgáltatott adatokat kezelői egységhez történő csatlakozás esetén akár valós időben is követheti és elemezheti. Opcióként további perifériákat is illeszthet a rendszerhez, mint például elektronikus szintmérő, sorompó beléptetés, vagy akár mosó vezérlés.

gir tankolóautomataA második kategória a közforgalmi tankolóautomata. Mint a neve is mutatja ez nem egy cég privát kútjára szerelt egység, hanem egy bárki által látogatható üzemanyag állomáshoz illesztett automata fizetési lehetőség, mely során a pénztárnál történő sorban állás elkerülhető. Bankkártyával, üzemanyagkártyával és kézpénzzel is használhatóak, ennek következtében nincs szükség pénztárosra és/vagy kútkezelőre, így az éjszakai üzemelés akár munkaerő nélkül is megvalósulhat. Ön így az éjszakai műszakpótlékot is megtakaríthatja. Legfejlettebb kültéri rendszerünk, a forradalmian új érintőképernyő még gyorsabb és egyszerűbb megoldást kínál.

 

 

Cégünk egyaránt foglalkozik üzemi és közforgalmi tankolóautomata berendezések telepítésével, alkatrészellátásával, tankolóautomata hitelesítésselés karbantartással. Teljeskörű kivitelezést és szerviz szolgáltatást vállalunk. Beszállítóink a világ vezető benzinkúttechnikai gyártó cégei. Állunk rendelkezésére.

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!