Kinek éri meg saját töltőállomást üzemeltetni?

töltőállomás

A korábbi években rengeteg akadály hárult azok elé, akik saját töltőállomás kiépítésén gondolkodtak. Manapaság azonban találunk olyan bezinkúttechnikával foglalkozó céget a piacon, akik többéves tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek, így megkönnyítik a vállalkozók dolgát és segítenek az engedélyek problémamentes beszerzésében, a tervezésben és a gördülékeny kivitelezésben. Egy ilyen céggel az oldalán máris nagyobb igyekezettel vetheti bele magát bárki az ilyesfajta terveibe.

De kinek éri meg igazán?

Mivel egy saját töltőállomás megvalósítása nagyobb beruházással és sok utánajárással jár, ezért alapos üzleti tervet kell készítenie a megvalósítás előtt álló cégnek, hogy előre látható legyen a befektetett pénz megtérülési ideje.

Akik nagyobb járműparkkal rendelkeznek, azoknak nyomós oka lehet a saját töltőállomás mihamarabbi megvalósítására, hogy időt és pénzt spóroljanak vállalkozásuk számára.

Flottával rendelkezik?

Ha több tucat autó járja az országot folyamatosan, amit a cég finanszíroz, akkor sokat nyerhet, ha kedvezőbb áron jut az üzemanyaghoz. Mert bizonyos mennyiség felett, jóval kedvezőbb árakra számíthat, mint a közforgalmi kutakon. Ráadásul a saját töltőállomás nagyobb kontrollt tesz lehetővé, átláthatóbb és lekövethető lesz minden tankolás.

töltőállomás

Szállítmányozással foglalkozik?

Fuvarozó cégek esetén kifejezetten előnyös, ha a cég rendelkezik saját töltőállomással, hiszen több szempontból is hasznos lehet a számukra. Egyrészt időt spórolhat a sofőröknek azzal, hogy nem kell külön kutat keresniük a tankoláshoz, másrészt magát az üzemanyagot is sokkal kedvezőbb áron tudják majd elérhetővé tenni. Lehet, hogy néhány forintról beszélünk, de több száz vagy akár több ezer letaposott kilóméter esetén számottevő haszonra lehet számítani.

Nagy munkagépekkel dolgozik?

Ebben az esetben szinte elengedhetetlen a saját töltőállomás, hiszen a hatalmas mezőgazdasági gépek és a különféle munkagépek üzemanyagpótlása körülményes művelet. Sokszor a várostól messze esik a terület, ahol dolgoznak a gépek, amelyek csak úgy isszák az üzemanyagot.

Ezek a hasznot hajtó járművek sajnos nagy fogyasztással működnek, ezért, ha szeretné gazdaságosabbá tenni a munkavégzést, akkor tegye elérhetővé saját területén a töltőállomást, így a termelésből sem esnek ki a gépek.

Ha úgy látja, az Ön cégének is szüksége lenne egy saját töltőállomásra, akkor érdeklődjön a lehetőségek után a Multicore Kft.-nél.

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!