Konténerkút: A legjobbat, a legjobbaktól!

Hazánkban nagy hagyománya van a házi készítésű, barkács jellegű konténerkutaknak. Érthetően jó megoldásnak tűnt a 90-es években ilyen olcsó megoldást választani az üzemanyagtárolásra, mint pár noname konténerkút.

Azonban, ahogy az lenni szokott az olcsó és okosnak tűnő megoldások az évek során kimutatják a foguk fehérjét. Így lett minden hasonló beruházó életének része a mindennapos javítgatás, szervizelés és múlni nem akaró problémák sora.
Persze anno kiszolgáltak minket, de mára már sajnos elavulttá váltak és megbízhatatlan rendszerük miatt többnyire fejfájást okoznak csak. A szervizelésük rendkívül nehézkes, olykor lehetetlen helyrehozni a hibákat, alkatrészt találni pedig maga a rémálom. Ha az egyik hibát sikerül is kiküszöbölni, akkor néhány héten belül jön a következő. Mára már több problémát jelent egy ilyen konténerkút, mint amennyi hasznot hoz. De miért is tartanánk életben egy elavult konténerkutat, ha van már olyan megoldás, ami modern és gazdaságos egyszerre.

Létezik már olyan rendszer, ami gyorsan kivitelezhető, gazdaságos és minőségi komponensekből áll, melyek biztosítják a hosszú ideig zavartalan működést. Hatalmas előnyük, hogy a szervizelés is rendkívül egyszerűen és gyorsan történik. Oldja meg a problémát egy egyszerű döntéssel! Olyan szakemberek segítenek szerte az országban karban tartani a kutakat, akik pontosan tudják, hogy mikor, mi okozza a hibát, amit zökkenőmentesen és gördülékenyen képesek elhárítani hiszen nap mint nap ezekkel a rendszerekkel dolgoznak, így a kezükben van a megoldás.

Sokkal korszerűbb szerkezettel rendelkezik, mely olyan vezető gyártók termékeiből áll össze, amik garantálják a prémium minőséget.
A Multicorenál a konténerkútunk kifejlesztésénél a hosszútávú megoldás kifejlesztését tartottuk szem előtt. Olyan rendszert terveztünk, mely minőségi alapanyagainak köszönhetően stabilan működik. Az egyes elemeket megbízható gyártóktól rendeljük így az alkatrészellátás 10 év múlva sem lesz probléma. Az egységes rendszernek köszönhetően a szervizelés is egyszerűbb. A legjobbat a legjobbaktól elv szerint jártunk el, hogy egy igazán megbízható és gazdaságos, hosszútávon is fenntartható rendszert alkossunk!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!