A kötelező kényelmetlenség költséghatékonyan – AdBlue

Üzemi AdBlue tárolók

Társadalmi kötelességünk odafigyelni a környezetvédelemre! Ennek érdekében született meg a kötelező SCR rendszer, mely a dízel motorok esetében a szükséges rossz. Ennek feltételei nagy tehergépjárműveknél és kamionoknál AdBlue adalékanyaggal valósulhatnak meg. AdBlue tárolóink segítségével viszont nagyban csökkenthető ezen adalékanyag ára, és a ritkább rendelésnek és szállításnak köszönhetően csökkenthető a ráfordított idő és ezáltal emelhető kényelmi szint.

Magyarországon az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően egyre nő az AdBlue felhasználás. Cégünk éppen ezért olyan AdBlue tárolókat kínál, mely kiváltja a kannás és kistartályos feltöltési megoldásokat, nagymértékkel kedvezőbb árat biztosítva ezzel partnereinek.

Üzemi AdBlue tartály

Üzemi AdBlue tárolókKét legnagyobb előnye a kedvező ár és a tárolás optimális feltételeinek biztosítása. Ez esetben a tároló tankolása tartályautóval történik, melynek egyértelmű hozzáadott előnye -megfelelő beszállító választása esetén- az akkreditált erre a célra felkészített járműpark, mely a pontos mennyiség kimérésére hitelesített átfolyásmérővel rendelkezik. A nagy mennyiségben történő kiszállítás az AdBlue adalék árát jelentősen csökkenti, így hamar megtérül a ráfordított összeg, és onnantól minden egyes használata jelentős megtakarítást eredményez a flottaköltségek tekintetében. Nem szabad elfelejteni, hogy a nagyflottával rendelkező cégek életben a második legnagyobb költségfaktor –a humán erőforrásra fordított költségek után- a gépjárműpark fenntartására fordított összeg.  AdBlue tárolóink további előnye, hogy a tárolás során plombálható kivitelben szállítjuk, mely egyben jelent garanciát a minőségre és zárja ki az esetleges visszaéléseket.

Közforgalmi kutak AdBlue tárolója

Egyedi megoldásainknak köszönhetően szinte nincs olyan üzemanyagtöltő állomás, melyre ne tudnánk telepíteni AdBlue tároló rendszerünket a megfelelő Közforgalmi AdBlue tárolókméretben. Itt a megtakarítás nem elsősorban a felhasználói, hanem a kereskedői oldalon jelentkezik, ugyanakkor lehetőséget biztosít, hogy a benzinkút versenyképességét növelve kedvezőbb fogyasztói árat kínáljon vásárlóinak, növelve ezzel állandó vevőkörét, hiszen ezek az odaszokott vásárlók a shopban is jelentős forgalomemelkedést biztosítanak. Nagy mennyiségű AdBlue adalék kiszállítása esetén szabad szemmel is jól látható összegű kedvezményt lehet elérni, mely hamar kitermeli a tároló telepítési költségeit.

Ne feledje, akár magánkúttal akár közforgalmi üzemanyagállomással rendelkezik cégünk egyedi megoldásokat kínál, a teljeskörű benzinkúttechnikai eszközök telepítésétől a kiegészítő – mint példásul AdBlue tátoló- termékek szállításán és beépítésén keresztül az alkatrész ellátás biztosításáig és rendszeres a szervizelés és karbantartásig.

 

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!