Kútoszlopcsere – régi helyett modern és hightech

A régi, jól ismert üzemanyag-kútoszlopok mára kissé elmaradottnak tűnhetnek. Ezeket érdemes korszerű, fejlett technológiával bíró oszlopokra cserélni, amelyek jóval jobb teljesítményt képesek nyújtani. Cikkünkből megtudhatja, hogy az újszerű oszlopok milyen sajátosságokkal rendelkeznek.

Mit tud egy modern kútoszlop?

  • Könnyedén karbantartható

A modern kútoszlopokat a karbantarthatóság szempontjából is továbbfejlesztették. A számos innovációnak köszönhetően a szervizelésük egyszerűsége és gyorsasága garantált.

galleryTokheim-649-retouchedlow-res.jpg
  • Moduláris csomagok

Ön építheti fel a személyre szabott oszlop modelljét, ami tökéletesen illeszkedik az igényeihez, tehát a kútoszlop teljesen személyre szabható. Mindez a könnyedén kezelhető, illetve beilleszthető moduláris csomagoknak köszönhetően érhető el. Kiválaszthatja a megfelelő arányú funkcionalitást, így elsőosztályú kiszolgálást biztosíthat ügyfelei számára.

  • Fejleszthető

A különféle alkatrészeknek köszönhetően rendkívül könnyen, egyszerűen lehet tovább modernizálni őket. Például könnyű az átállás a klasszikus LCD kijelzőről a VGA media kijelzőre.

  • Precíz adagolás

A csúcstechnológiás mérőeszközök segítségével a berendezés pontosan számol, így precízen adagolja az üzemanyagot, így semmi nem csúszhat félre a tankolás során.

  • Kényelmes tankolás

A komfortos és gyors tankolási élmény nem kérdéses a korszerű üzemanyag-kútoszlopoknál. Igény esetén rendelkezhetnek: LCD multimédiás kijelzővel, tömlővisszahúzó szerkezettel, integrált fizetési megoldásokkal, illetve még kijelzőn megjeleníthető reklámmal is. Mindemellett rendkívül gyors kiadási teljesítménnyel bírnak.

725-filling-up-Q510-new-2016-1-725x366.jpg

Kútoszlop világvezető gyártótól

A kútoszlopok egyik világvezető gyártója a Tokheim, amely kiterjedt magyarországi szervízhálózattal rendelkezik. Minden igényt kielégítő, széles skálán mozgó kútoszlopokat gyártanak, amelyek benzin, gázolaj, etanol vagy adblue kiadására alkalmasak,  valamint igény esetén pisztolygáz visszavezetéssel felszereltek is lehetnek.

A Tokheim termékeit az ügyfelek igényei szerint alkották, a tökéletes mérnöki munka, az innováció és a minőség kombinációja által. A gyártó minden terméke komoly befektetést jelent, méghozzá hosszú távra.

Amennyiben minőségi és modern kútoszlopra vágyik, ajánlani tudjuk például a Quantium 510M kútoszlopunkat, amely egyedileg építhető, a vásárlói elvárások alapján. Magas színvonalú alkatrészekből áll, és a legkorszerűbb minőségpolitikai szabályok alapján készült.

Egyéb információkért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!