Már a földalatti üzemanyagtartályok hitelesítése sem kihívás!

Számottevő erőforrást emészthet fel a földalatti tartály hitelesítése. A belső tisztításból, szerkezeti vizsgálatból és tömörségi próbából álló hosszas, periodikusan kötelező procedúra a cégek számára akár jelentős kiesést is eredményezhet.

A tartályhitelesítésnek van más módja is!

A Multicore Kft. hazánkban elsőként vezette be és engedélyeztette a benzinkút technológia terén forradalmian új lézeres, 3D módszert, amely számos vállalat számára jelent hatékony megoldást. Ezzel a földalatti tartályok hitelesítésekor gyorsan, precíz adatok kaphatók.

A műszer másodpercenként több tízezer pontot képes felmérni. A hozzárendelt szoftvernek köszönhetően pedig akár már a következő másodpercben kész felvételek, pontos adatok állnak rendelkezésre.

Hogyan működik a lézeres tartályhitelesítés?

A 3D technológia lehetővé teszi a tartály képességének felülről történő mérését.

Egy motor által elforgatott, lézersugárral működő fej lép be a tartály száraz terébe, lehetővé téve a tengelyirányú és sugárirányú értékek azonosítását. Ez feldolgozásra kerül, így határozzák meg az ellenőrzött tartály kapacitását.

Tartály hitelesítése

Milyen előnyei vannak a 3D-nek?

A 3D mérőberendezés nagy előnye, hogy a rendszer automata és felhőpontos lézertechnológián alapul. Az eljárás mindemellett környezetkímélő. Nem hoz létre veszélyes hulladékot, a művelet nem igényel tartálytisztítást és vízfelhasználást, valamint rendkívül gyors, a hagyományos eljáráshoz képest alacsonyabb költségvonzattal jár.

A berendezés elektromos alkatrészeket nem tartalmaz, így gyúlékony folyadékok vagy gőzök jelenlétében is használható (ATEX tanúsított).

A Multicore Kft.-vel a tartály hitelesítése könnyebbé és gyorsabbá válik!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!