Már emberi jelenlét nélkül is üzemeltethető egy benzinkút

benzinkút

Bár egyelőre elképzelhetetlennek tűnik, hamarosan könnyedén személyzet nélküli kutakon tankolhatnak az autósok. Az innováció terjedését csak tovább gyorsíthatja a benzinár maximalizálása.  

A jelenlegi kilátástalan helyzet – amit az ársapka bevezetése, majd többszörös meghosszabbítása okozott – nagy kihívásokat állított a benzinkutak elé. Bár több támogatást is indítványozott a kormány, a kiskereskedelmi árrés továbbra is hiányzik, amiből a kisebb kutak a fenntartási, üzemeltetési és bérköltségeiket fedezik.  

A fennmaradás érdekében a benzinkutaknak költségeket kell csökkenteniük.

Erre számos lehetőség adódik, de ezek közül is az egyik legkézenfekvőbb, ha olyan rendszert vezetnek be, ahol nincs, vagy minimális a munkaerő költsége. Ehhez már több különböző lehetőség biztosított, azonban ezek nagy része óriási beruházást igényel – ráadásul sok esetben nem kevés üzemeltetési költséggel is járnak. 

Létezik azonban egy olyan megoldás is, ami akár napi egy ebéd áráért non-stop működést tesz lehetővé a kutak számára, méghozzá humán erőforrás igénye nélkül. Ez az App&Tank.

Az App&Tank-ra egy az egyben rá lehet bízni a teljes kút üzemeltetését!

Az innovatív rendszer segítségével akár emberi jelenlét nélkül is működtethető egy komplett kút. Az App&Tank-nak köszönhetően távolról, a világ bármely pontjáról felügyelhető a töltőállomás. A vásárlások ellenértéke bankszámlára érkezik, ami természetesen szintén bárhonnan elérhető. 

A rendszer egy olyan működési alternatívát kínál, amelynek köszönhetően sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a töltőállomás üzemelni tudjon, sőt a teljes back office kiváltható vele. 

Az App&Tank-kal lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. Ráadásként még a benzinkút hirdetésével sem kell foglalkozni, mert az App&Tank reklámfelületének köszönhetően ezt is gond nélkül elvégzi. Az innováció minden szükséges rendszert tartalmaz, ami egy benzinkút üzemeltetéséhez szükséges: nyilvántartás, jövedéki elszámolás, készletkezelés, tartályszintmérők kezelése, számlázás stb. 

Az App&Tank lehetővé teszi, hogy a shop teljesen leválasztható legyen a kútról, így akár bérbe is lehet adni azt egy alvállalkozónak. 

Tudjon meg többet az innovációról, majd jelentkezzen, tesztelje le élesben az App&Tank rendszerét, hogy töltőállomása önműködő, így pedig gazdaságos legyen! 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!