Megbízható szervízhálózat Multicore partnereknek

T-media

A Multicore Kft. legnagyobb erőssége az országos kiterjedésűszervízhálózat működtetése.  Társaságunk egyik fő profilja a meglévő üzemanyagtöltő állomásokon szükséges javítások, időszakos vizsgálatok, hitelesítések elvégzése. Szerződéses jogviszony esetén pontos nyilvántartást készítünk az esedékes munkákról, illetve rendkívül gyors reagálást biztosítunk javítások esetén, ezzel is segítve az üzembiztos működést a töltőállomásokon.

Országszerte több mint 300 benzinkút folyamatos karbantartását és szervizelését látjuk el, illetve ezek javítását, időszakos vizsgálatait végezzük az üzemeltetőknél, franchise partnereknél, közlekedési vállalatoknál és egyébpartnereinknél. A MOL, WAG és Shell hálózatok részére is folyamatosan biztosítunk telepítési, javítási vagy karbantartási feladatokat. A szerviz szolgáltatásnyújtásához és lebonyolításához minden szükséges minősítéssel és szakhatósági engedéllyel rendelkezik a Multicore Kft.

Karbantartás, hibaelhárítás, hitelesítés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a benzinkúttechnológia területén. Elvégezzük az éghető folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló, nyomástartó edénynek nem minősülő, helyhez kötött föld feletti és földalatti állóhengeres és fekvőhengeres tartályok tisztítását, időszakos vizsgálatát, tömörségi nyomáspróbáját, szivárgásvizsgálatát.

Tartályszintmérők

Üzemanyag kimérő kútoszlopok esetében vállaljuk azok szerződéses és eseti karbantartását, javítását, hitelesítését, üzemanyag tartályok szerződéses és eseti tisztítását, nyomáspróbáját, hitelesítését és vizsgálatát.

Szakembereink elvégzik az üzemanyag kiszolgáló kútoszlopok hatósági hitelesítését, tároló tartályok hatósági hitelesítését, pisztolygáz visszavezető rendszerek hatósági tanúsítását és gázinga rendszerek hatósági tanúsítását.

Természetesen ránk bízhatja a komplett töltőállomás tervezését, engedélyeztetését, és a kivitelezés körül felmerülő összes feladatot is. Szervízhálózatunknak köszönhetően a Multicore Kft. partnerei a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat!

0-24 elérhetőség versenyképes áron

Hálózatunk országosan 5 helyszínen, Budapesten, Békéscsabán, Hajdúszoboszlón, Pápán és Székesfehérváron rendelkezik telephellyel. Országos lefedettségű hálózatunknak köszönhetően a kiszállási díjaink mérsékeltek, árképzésünk a magyar piaci viszonyokhoz igazodik. Folyamatosan (0-24) rendelkezésre állunk az év 365 napján, a szerződésben rögzítetteknek megfelelően.

Forduljon szakembereinkhez bizalommal, ha bármely benzinkút technikai kérdésben segítségre van szüksége!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!