Mennyire mobil a mobil kút?

Konténerkút

A mobil benzinkút telepítés az elmúlt tíz évben vált sikeres ágazattá Magyarországon. De vajon miért ilyen népszerű megoldás, ha a benzinkút gyakorlatilag hordozható? A mobil kutak egyik legnagyobb előnye a hosszú élettartamuk, így évtizedekig szolgálhatják egy cég hatékonyságát. Az, hogy egy benzinkút mozgatható, hordozható, azaz mobilizálható számos előnyt jelent. Hiszen gondoljunk csak bele, mi történik egy saját üzemanyag töltő állomással akkor, ha a cég telephely változtatásra készül? Ebben az esetben a hordozható kút költözik a tulajdonosával együtt az új telephelyre, fennakadás nélkül. Mindössze arra kell figyelni, hogy az új terület is minden szempontból alkalmas legyen a mobil üzemanyag töltő elhelyezésére.

Amennyiben a cégének nem állandó a munkaterülete, vagyis bizonyos időszakonként változik az, hogy hol tevékenykedik, abban az esetben a mobil benzinkút az ideális választás. Habár a mobil kút mozgatható, fontos kiemelni, hogy üzemeltetni csak az új területen történő engedélyeztetést követően lehet. Az üzemanyag tárolása és a gépjárművek ellátása egy mobil kúttal szinte bárhol, folyamatosan biztosítható.

Mivel a rendszer teljesen zárt környezetben működik, ezért külső hatás egész egyszerűen nem érheti a berendezést. Mindegy, hogy hány fok van odakint, a mobil benzinkút működését nem befolyásolják az időjárás okozta viszontagságok. A mobil benzinkút telepítés tehát hosszú távú befektetés és jó döntés, a szállítást azonban minden esetben szakértőkre kell bízni.

Konténerkút

Szállítási feltételek

Persze nem lehet csak úgy felpakolni egy mobil üzemanyag töltőt és nekiindulni vele az országnak! Üzemanyagot nagy  mennyiségben egyrészt tilos másrészt veszélyes szállítani. Ez a folyamat speciális engedélyeket és megfelelő szállító eszközök használatát igényli.  A konténerkút kizárólag tárolásra alkalmas, abban üzemanyagot szállítani nem lehet. Vagyis senki ne próbálkozzon saját maga új telephelyre szállítani a mobil üzemanyag töltő állomását, hiszen ehhez speciális szaktudás szükséges.  Abban az esetben, ha a cége telephelyet vált vagy változik a munkaterülete, kérje bizalommal szakembereink segítségét a mobil kút mozgatásához.

A MulticoreKft.-nél a leginnovatívabb technikai felszereltséggel várjuk partnereinket Magyarországon immár 25 éve. Benzinkút technikai kérdéseivel keresse bátran szakembereinket!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!