Milliárdos biznisz saját benzinkutat üzemeltetni

Egy-egy jó helyen fekvő töltőállomás franchise-jogai sokszor milliárdokért cserélnek gazdát. Akárhogy is nézzük, ennek értelmében a saját benzinkút kiépítése nem egy rossz befektetés.

A semmiből elindulni azonban nem egyszerű. Aki maga szeretne új kutat indítani, érdemes profi benzinkút-építő céggel kapcsolatba lépni, akik nem csak a technológiát ismerik, de abban is otthon vannak, hogy miként lehet a szükséges engedélyeket beszerezni.

A töltőállomás kivitelezése egyszerűen is mehet!

A benzinkút üzemeltetéséhez sok feltételnek kell megfelelni. Mindenképpen kell hozzá egy megfelelő, veszélytelen terület, illetve szükség van finanszírozási, illetve üzleti tervre is.

A benzinkút telepítését hosszú előkészítési folyamat előzi meg. A létesítési, használatbavételi és az üzemeltetési engedély mind alapfeltétele a kút jogtiszta működtetésének.

A saját töltőállomás létrehozása rendkívül sokrétű, jelentős odafigyelést, illetve a témában való jártasságot igényel. Mindezt azonban könnyedén is megoldhatja, amennyiben a kút kivitelezésében a Multicore segítségét kéri. Vállalatunk már közel 20 éve meghatározó szereplője a hazai benzinkút technikai piacnak, így nálunk egy ilyen projekt rutinszerű eljárásnak számít.

A tervezéstől a megvalósításig számíthat ránk!

Legyen szó közforgalmi vagy üzemi töltőállomás kivitelezéséről, mi a koncepcióalkotástól egészen a kulcsrakész átadásig partnereink mellett állunk. Önnek csak a megfelelő helyen fekvő területet kell megtalálnia és az üzleti tervet kell kiépítenie. A többi már a mi feladatunk! Mi a technológiai feltételeket biztosítjuk, illetve a megfelelő engedélyek beszerzésében is rendelkezésére állunk. 

Cégünk a legjobb gyártók termékeivel dolgozik, legyen szó kútoszlopról, tankolóautomatáról, tartályszintmérőről, valamint a különböző technológiai szerelvényekről. Nálunk a legjobb kiszolgálás kiemelkedő termékminőséggel társul.

Hozzáértő szakembereink véleményezik a terület alkalmasságát is. Amennyiben az használható, mi elkészítjük az Ön elképzeléseihez leginkább alkalmazkodó kutat. Cégünk megvalósítja ötletét és Önnek mindeközben semmivel nem lesz teendője.

Az alvállalkozókkal tartjuk a kapcsolatot, a papírmunkát elvégezzük, és az engedélyeztetést is rendezzük. Önnek már kulcsrakészen adjuk át az új töltőállomását. Természetesen cégünk tevékenysége itt nem ér véget. A további karbantartási, javítási, szervizelési munkákban is folyamatosan rendelkezésére állunk, így nem kell minden feladatra új vállalkozót keresnie.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!