Mit tud egy korszerű kútoszlop, amire a régi nem képes?

Ahogy a járművek is folyamatos változáson, fejlődésen esnek át, úgy alakul az üzemanyag-ellátásukat biztosító kútoszlop is. Bertha Benz első tankolása óta rengeteget változott a világ. A mai üzemanyag-kútoszlopok rendkívül innovatív rendszerek, amelyek számos hasznos tulajdonsággal bírnak. Nézzük is, mire képes egy modern oszlop.

Személyre szabható

A fejlett kútoszlopokat már nem úgy kell elképzelni, hogy létezik belőlük néhány séma, amelyek közül ki kell választani a legszimpatikusabbat, az egyéni céloknak leginkább megfelelőt. Nem kell megbékélni a kútoszlop már adott sajátosságaival! Ön építheti fel a személyre szabott modelljét, ami tökéletesen illeszkedik az igényeihez. Mindez az egyszerűen kezelhető, beilleszthető moduláris csomagoknak köszönhetően érhető el.

 Multimédiás felület

A papíralapú reklámok ma már elavultak és nem eléggé figyelemfelkeltőek. A nagyfelbontású képernyőkön megjelenő reklámok nemcsak praktikusabbak, hanem látványosabbak is. Az újszerű kútoszlopokba már képernyő is építtethető, így a szabad felület mind promóciós, mint tájékoztató célra alkalmazható.

kútoszlop

Komfortos tankolás

A korszerű üzemanyag-kútoszlopokkal a kényelemes és gyors tankolás alapvető. Mindezt többek között a tömlővisszahúzó szerkezet, a gyors kiadási teljesítmény, illetve az integrált fizetési megoldások biztosítják.

Újszerű kútoszlop a Tokheim-től

A világ egyik vezető kútoszlop gyártója a Tokheim, akik az innovációkban az élen járnak. Minden igényt kielégítő, széles skálán mozgó kútoszlopokat gyártanak, amelyek benzin, gázolaj, etanol vagy AdBlue kiadására is alkalmasak.

A korszerű tervezésnek, a kategóriájában csúcs minőséget képviselő főegységeknek és a széles opcionális funkcióknak, illesztési lehetőségeknek köszönhetően, a termékskála maradéktalanul megfelel a megrendelői elvárásoknak.

Egyéb információkért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!