Mit tud egy tankolóautomata?

Saját üzemanyagkúttal problémás a kontrollált tankolás, nehéz nyomon követni, hogy pontosan mennyi hajtóanyagot használnak el. A nagy járműparkkal rendelkező vállalatok számára sok időt vehet igénybe a felhasznált üzemanyag adminisztrációja, ideértve a kereskedelmi gázolajjal kapcsolatos adatfeldolgozást is. Azoknál a cégeknél, ahol erre nem szánnak elegendő időt, és a tankolás szabályozatlanul folyik, könnyen lehetnek visszaélések is.

A kezelőszemélyzet nélküli automata lehetővé teszi, hogy a berendezésből csak kártyás azonosítás után lehessen tankolni. Az eszközben az internetes kapcsolatnak köszönhetően komplett felügyeleti és vezérlő rendszer van kiépítve. A lényege, hogy segítségével megbízható és ellenőrizhető módon folyik a hajtóanyag utántöltése. A rendszer az adminisztrációs feladatok teljes körét ellátja, így rengeteg teendőtől kíméli meg Önöket.

A tankolóautomata tehát egy olyan rendszer, ami beavatkozás nélkül képes működni, és az összes szükséges információt tárolni. 

A tankolóautomata rengeteg feladatot képes ellátni:

  • méri a tartályban található hajtóanyag szintjét;
  • érintés nélkül azonosítja a tankoló személyt;
  • gyorsan, kártyával felismeri a járműveket;
  • internetes, azonnali adattovábbításra képes;
  • szabályozhatja a kibocsájtott üzemanyag mennyiségét;
  • az adatok felhő alapú tárolását is biztosítja;
  • leállítja a tankolást, ha a töltő pisztoly nincs a betöltő nyílásban.

A kezelőszemélyzet nélküli tankolás nemcsak üzemi, hanem közforgalmi alkalmazásra is tökéletes.

Üzemi

Üzemi körülmények között az automata az üzemanyag-fogyasztást elemzi, illetve valós időben követi azt. A rendszerhez csatlakoztatható többek között elektronikus szintmérő, sorompó berendezés, illetve mosó vezérlés is. A jármű vagy sofőr azonosítása történhet PIN kóddal, koronggal vagy elektronikus kártyával. Az automata 3 000 jármű, illetve 3 000 sofőr azonosítására képes.

Közforgalmi

A közforgalmi tankolóautomatához a legfejlettebb, érintőképernyős kültéri fizetési rendszer társul, amely rendkívül gyors és egyszerű. A megjelenő grafikák hatékonyan irányítják a felhasználókat, tehát a berendezés használata nem jelenthet gondot senki számára, ugyanis könnyedén átlátható.

Kérjen bővebb tájékoztatást a tankolóautomaták telepítéséről most, fejlessze tovább szolgáltatását, miközben egyszerűsíti és gyorsítja a működését!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!