Projektmenedzsment A-tól Z-ig Multicore-al

Akár belső használatú, akár közforgalmú benzinkút üzemeltetésében gondolkodik, a Multicore Kft. vállalja a munkálatok teljes körű kivitelezését. Nemcsak a tervezést, a tartállyal és kútoszloppal való kiszolgálását, a hatósági engedélyeztetési eljárás lebonyolítását, de az alvállalkozók koordinálását is végigvisszük a beruházás időtartama alatt. Vagyis minden feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás megvalósításával kapcsolatban felmerülhet.

25 éves szakértelemmel a hátunk mögött minden olyan problémával találkoztunk már, ami az üzemanyagtöltő állomás telepítésével és üzemeltetésével kapcsolatban felmerülhet.
Célunk, hogy minden partnerünk számára a leginnovatívabb technológiát kínáljuk, éppen ezért csak világszínvonalú gyártók (Tokheim,GIR, OPW stb.) termékeit és rendszereit forgalmazzuk.

Az üzemi és közforgalmi tankoló állomások teljes körű kivitelezése igény szerint kiterjed az AdBluetároló egységek kialakítására is.

Közforgalmi AdBlue megoldás

Az Adblue kiadására alkalmas, akár fagyvédelemmel ellátott berendezéseink, egy- ill. kétoldalas kivitelben is elérhetőek. Igény szerint különálló tartállyal, elvárásoknak megfelelő űrtartalommal, közforgalmi üzemeltetésre, kasszára csatlakozással rendelhetők. Berendezéseink egyedi igényekhez is specifikálhatóak.

Üzemi AdBlue technológia

Üzemi AdBlue tárolókAz üzemi körülmények között az adalékanyag tárolása az üzemi hőmérsékleti tartományban biztonságosan megoldható innovatív technológiánknak köszönhetően. A konténer feltöltése tartályautóval történik. A tartályautóval történő szállítás speciálisan erre a célra (rozsdamentes tartály, szivattyú, hitelesített átfolyás mérő, bizonylat nyomtatás stb.) felkészített, akkreditált, másra nem használt eszközparkkal történik.

Ügyfeleink biztonsága a legfontosabb

Nemcsak innovatív termékeinkkel és megoldásainkkal járunk elől, országos szerviz hálózatunknak köszönhetően a Multicore Kft. ügyfelei a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat. Szerződéses partnereink számára rendkívül gyors reagálást biztosítunk javítások esetén, ezzel is segítve az üzembiztos működést. Annak érdekében, hogy javításra minél ritkábban kerüljön sor, pontos nyilvántartást készítünk az esedékes karbantartási munkákról, amiket rendszeresen el is végzünk a szerződésben foglaltak szerint.

Ha ránk bízza a töltőállomás telepítésének projektmenedzsmentjét, nemcsak a legideálisabb megoldásokat kapja készhez, de teljes körű szervizszolgáltatásunk nyújtotta előnyöket is élvezheti.

Keresse szakértő kollégáinkat bizalommal, ha üzemi vagy közforgalmi benzinkút telepítésén gondolkodik!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!