Saját AdBlue tárolót szeretne? Ezeknek a követelményeknek kell megfelelnie!

Számos vállalat dönt úgy, hogy járműparkját saját AdBlue kiszolgálóval látja el. Ezáltal a cég jelentős kiadástól kímélheti meg magát, ugyanis az adalékanyag árát jócskán csökkenti, ha ömlesztett áruként vásárolja azt meg. Az AdBlue tároló telepítésére fordított összeg rövid időn belül megtérül, nem is beszélve arról, hogy mennyi energia és idő spórolható a telephelyen való tankolás által.

Az AdBlue alapvetően nem egy veszélyes anyag. Karbamidból áll, amely az emésztőrendszerünkben is előfordul. Azonban a folyadék oldhatja azokat az anyagokat, amelyek nem képesek ellenállni neki.

Az AdBlue tárolásához be kell tartani néhány szabályt!

  • Megfelelő hőmérséklet

A folyadékot a közvetlen napfénytől védve, -6°C és 25°C közötti hőmérsékleten lehet tárolni, tiszta és lezárt tárolóban vagy töltőegységben.

  • Biztonságos tárolók

Az AdBlue nagy sűrűségű polietilén, polipropilén vagy rozsdamentes acél tárolóban tartható. Mindemellett az is fontos, hogy a plombák, a tömlők, a béléslemezek, illetve az elektromos vezetékek adalékoktól mentes anyagokból álljanak. Korrozív anyagok – többek között réz, cink, nikkel, alumínium – használata kifejezetten tilos!

AdBlue tároló

A Multicore üzemi AdBlue tartályával pofonegyszerű megfelelni a követelményeknek!

AdBlue tárolóink előnye, hogy plombálható kivitelben szállítjuk őket. Ez garanciát jelent a minőségre és kizárja az esetleges visszaéléseket is. Az elektromos szivattyú digitális átfolyásmérővel rendelkezik, méghozzá zárható, lépésálló szerelvénydobozban. A biztonsági csap pedig az időjárástól és sérülésektől védett helyen található.

Tudjon meg többet az AdBlue tároló részleteiről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!