Segítünk egy komplett üzemanyagtöltő állomás kivitelezésében

Régóta a tervei között szerepel, hogy Ön is benzinkút tulajdonos legyen, vagy csak bővíteni szeretné meglévő üzemanyagtöltő állomásainak a számát? Ne gondolkozzon tovább, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig: vállaljuk töltőállomásának (legyen az közforgalmi vagy üzemi) kivitelezését!

Önnek is lehetősége van arra, hogy benzinkút tulajdonossá váljon! Mi kell hozzá? Mindössze egy a létesítésre alkalmas, jó helyen fekvő terület és egy megfelelő üzleti terv. Mással nem kell bajlódnia, hiszen a többi a mi dolgunk. Mi nemcsak a technológiai kivitelezésben, de a megfelelő engedélyek beszerezésében is rendelkezésére állunk.

Cégünk magas szintű szabványokkal dolgozik, hogy ügyfeleinek ne csak a legjobb kiszolgálást, de a legkiemelkedőbb minőséget is nyújthassa. A tervezés és az építkezés kényes és bonyolult feladat lehet, ami jelentős idő-, és energiaráfordítást igényelhet, de nem Cégünk számára. Vállalkozásunk már közel 20 éve Magyarország meghatározó szereplője a benzinkúttechnikai piacnak, így számunkra egy ilyen projekt kivitelezése nem újdonság, hanem rutinszerű eljárás.

Hozzáértő szakembereink véleményezik a terület alkalmasságát a benzinkút üzemeltetés szempontjából. Amennyiben az használható a létesítésre, mi elkészítjük az Ön elképzeléseihez leginkább alkalmazkodóbenzinkutat.

Nem tudja, milyet szeretne? Szakértő tervező és műszaki kollégáink ebben is az Ön rendelkezésére állnak. Cégünk megvalósítja ötletét és Önnek mindeközben semmivel nem lesz feladata. Az alvállalkozókkal mi tartjuk a kapcsolatot, a papírmunkát mi végezzük, és az engedélyeztetést is mi végezzük. Önnek már kulcsrakészen adjuk át az új üzemanyagtöltő állomását. Természetesen cégünk tevékenysége itt nem ér véget. A további karbantartási, javítási, szervizelési munkákban is folyamatosan rendelkezésére állunk, így nem kell új vállalkozó keresésével időt töltenie.

Bízza ránk, kérjen bővebb tájékoztatást!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!