Sokat spórolhat a saját AdBlue tárolóval!

Az autóiparban is egyre több környezetvédelmi szabályozást vezetnek be. Az újonnan eladott járművek károsanyag-kibocsátási szintjét meghatározó szabvány egyre inkább a zöld trendekhez szigorítja a nitrogén-oxidok, a szén-monoxid, a szénhidrogének és a szilárd részecskék kibocsátási határértékét.

A közepes és nagyméretű dízelmotorok, illetve bizonyos benzinmotorok egy része az Euro 6-ot nem tudják teljesíteni, ha nem rendelkeznek valami extrával. Ez a plusz az AdBlue.

De mi az az AdBlue?

Az AdBlue egy külön betöltőnyílással, tartállyal rendelkező folyékony, tiszta oldat, amely közel 100%-ban vízgőzzé és ártalmatlan nitrogénné formálja a kipufogógáz káros nitrogén-oxidjait. A folyadék pótlása nem választás kérdése, az AdBlue-s motorok az adalék nélkül nem teljesítik a környezetvédelmi normákat.

A mezőgazdasági, a szállítmányozási és egyéb haszongépjárművek tulajdonosai már megszokhatták az AdBlue használatát, ugyanis főként a nagy tehergépjárművek és kamionok működéséhez szükséges az adalékanyag. De egyes személygépjárművek működéséhez is elengedhetetlen a folyadék.

A saját AdBlue kiszolgáló előnyei

A nagy járműparkkal rendelkező cégek kiadásainak jelentős részét a gépjárművek fenntartása képezi. Az AdBlue árát nagymértékben csökkenti a nagy mennyiségben történő, ömlesztett áruként történő kiszállítás, ezáltal a tároló telepítésére fordított összeg hamar megtérül. Minden használattal számottevő megtakarítás érhető el. De nemcsak az adalékanyag ára csökkenthető, hanem a folyadék feltöltésére fordított idő is.

Az üzemi AdBlue tartály jellegzetességei

A Multicore által kínált AdBlue tároló kiváltja a kannás és kistartályos feltöltési megoldásokat. AdBlue tárolóink előnye, hogy plombálható kivitelben szállítjuk őket. Ez garanciát jelent a minőségre és kizárja az esetleges visszaéléseket is.

A tárolás az üzemi hőmérsékleti tartományban biztonságban megoldható. A konténer feltöltése tartályautóval történik.

Kérje szakértő kollégáink segítségét, forduljon hozzánk bizalommal!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!