Speciális hirdetési felület a kutakon

Azok a hirdetők, akik töltőállomásokon szerették volna promótálni a termékeiket, eddig ezt csak plakátok és szóróanyagok formájában tehették meg. Most azonban egy egészen egyedi reklámfelület jelent meg a töltőállomásokon. A Tokheim T-média olyan kútoszlopokba beépíthető kijelző, mely sajátos eljárás szerint működik és rendkívül látványos megjelenést biztosít. Amíg a papírforma csak néhány ember figyelmét kelti fel és csak bizonyos helyeken helyezhető el, addig a Tokheim T-média közvetlenül a kútoszlopokba is beépíthető, ahol lehetetlen elkerülni, hogy a vásárló ne találkozzon szembe vele. Az ötletgazdag reklámfelület újdonság a piacon, és meglehetősen sok érdeklődőt vonz az elképzelés.

Mitől olyan megnyerő?

Amellett, hogy remekül felkelti a vásárlók figyelmét, sok más pozitív sajátossága is van a rendszernek. A koncepció szerint, miután a kuncsaft megérkezik a kútoszlophoz, akkor attól függően, hogy melyik pisztolyt veszi le, testre szabhatóan más-más reklámot képes megjeleníteni a felület. Ami rendkívül előnyös tulajdonság, mert a fogyasztói szokásoknak köszönhetően, célzottabb hirdetéseket mutathatunk meg a vásárlónak. Ráadásul arra is lehetőség van, hogy kútoszloponként is változóak legyenek a hirdetések. Így minden kútoszlop, egyéni hirdetési eszközzé válik, és akár külön-külön értékesíthető lesz a hirdetők számára. A több felület, több hirdetőt, több reklámot és többszörösen megtérülő befektetést eredményez.

Szinte bármit hirdethetünk!

A Tokheim T-média másik nagy előnye, hogy központról vezérelhető, ezáltal könnyedén bármikor, bármit változtathatunk a hirdetéseken. Akár állomásszintre bontva befolyásolhatjuk a hirdetési szövegeket. Népszerűsíthetjük a shop termékeit, hogy még több figyelmet kapjanak és több fogyasztó számára láthatóvá váljanak. Emellett más vállalkozások számára is értékesíthetjük a reklám felületeket, amivel növelhetjük a töltőállomás bevételi forrásait.  Teljes mértékben testre szabhatóvá válik minden. A T-média a legmodernebb technológiákat használja így csak az erre előre kialakított kútoszlopokra telepíthető. A rendszer képes pontosan abban a pillanatban elindítani a reklámot, amikor ténylegesen lekerül a kútoszlopról a pisztoly. Ezáltal sokkal sikeresebben jut el az információ a célközönséghez. Egyedülálló megoldás, mely minden töltőállomás számára eredményes beruházás.

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!