Tankoló automatával takarítson meg időt és pénzt

Ha saját üzemanyagkúttal rendelkezik, de problémát jelent a járművek kontrollált tankolása, vagy folyamatosan fejlődik a járműparkja és nem győzi nyomon követni az üzemanyag felhasználásokat,  de mégis szeretné az üzemanyag felhasználást adminisztrálni, van megoldás.

Ezeket a problémákat a legkönnyebben egy tankoló automata fogja orvosolni. Az automata berendezés használatával szinte minden egyszerűvé válik az üzemanyagkúton, ahol a tankolás csak szigorú ellenőrzés mellett lehetséges és a teljes folyamat hatékony felügyelet alatt áll. A tankoló automata szoftver segítségével az üzemanyag elszámolás egyetlen gombnyomásra készül el.

Miért népszerű az automatizált tankolás?

Az energiaárak folyamatos emelkedése és a költségcsökkentési kényszer miatt Magyarországon is egyre nagyobb szerepet kap a tankoló automata azoknál a vállalkozásoknál, ahol jelentős az üzemanyag felhasználás. A tankoló automata egy olyan rendszer, ami emberi beavatkozás nélkül felügyeli a tankolást. Teljes körűen, naprakészen elvégzi az üzemanyag felhasználással kapcsolatos adminisztrációt és készletkezelést. Ezeket a berendezéseket magas fokú megbízhatóság és ellenőrizhetőség jellemzi.

Az automatizált tankolásnál szükséges lehet kontrol feladatok beiktatása. Ilyenkor az azonosítás után az üzemanyag elszámolásához és az üzemanyag felhasználásának nyomon követéséhez további információkat kérhet be a rendszer. Például a km óra állását, üzemóra állását, menetokmány számát, stb. A berendezés mellett egy olyan kiértékelő szoftver segíti a működést, amin rögzíti a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználókat, lekérheti az adott időszak tankolási információját és figyelheti a járművek üzemanyag felhasználását.

Mindemellett nyomon követheti a tartály, vagy tartályokba betárolt üzemanyag mennyiségének változását is. Ezáltal a berendezés automatizálja az üzemanyagkúton zajló összes folyamatot. Mindezt 0-24 órában, megbízhatóan, ellenőrzött formában, a kereskedelmi gázolaj adóvisszaigényléséhez szükséges adatszolgáltatással.

Tevékenységi körre szabható

Létezik egyszerűbb kivitelű tankoló automata, ami vagy a járművet, vagy a gépjárművezetőt azonosítva, a tankolások adminisztrációjához szükséges néhány alapvető információ megadására alkalmas vezérlő elektronikával van ellátva. Ezekből van olyan önálló berendezés, ami telepíthető a legtöbb kimérő szerkezet és kútoszlop mellé, mint kiegészítő berendezés, és van olyan kivitelű is, ami a kútoszlop tartozékaként egybe van építve a berendezéssel.

Az ilyen tankoló automata kialakítástól függően 50, 80 vagy 120 felhasználót tud kezelni. A tankolási adatokat letöltő egység, a fejlettebb verzióknál közvetlen kábelkapcsolat vagy vezetéknélküli megoldások segítségével juttatja el a felhasználó számítógépére. Az ügyfelek tevékenységi köréhez optimalizált tankoló automaták speciális megoldásokkal védik az üzemanyagot és emberi erőforrás nélkül szolgálják ki a töltőállomást használókat.

 

A Multicore Kft. tankoló automata kínálatában Ön is megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldást.

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!