Tokheim EYE

Benzinkút videórendszer

A Tokheim EYE egy erős biztonságot nyújtó mégis könnyen kezelhető kamerarendszer, mely kifejezetten benzinkutak számára lett kifejlesztve. Számos előnyének köszönhetően ön bármikor felügyelheti és biztonságba tarthatja a benzinkútjainak az összes területét.

A Tokheim EYE segítségével csökkenthető a kockázatos események száma!

Rendszámtábla felismerő moduljának köszönhetően, kiszűrheti a nem fizető vásárlókat. Elég, ha egy autós egyszer elhajt fizetés nélkül, ön rögzíti a rendszámot a rendszer feketelistájában, így ha az adott jármű ismét tankolni szeretne a rendszer automatikus figyelmeztetést küld a pénztárosok számára.

Segítségével nemcsak a nem fizető vásárlások kockázata csökkenthető, de a munkavállalói lopások száma is megtizedelhető. A kamerarendszerbe integrált EPOS szoftver felismeri a gyanús történéseket, köztük a dolgozói lopásokat is.

Benzinkút videórendszer

Időt és pénzt spórolhat meg:

A rendszer csak a legfontosabb felvételeket rögzíti, így segítségével nem kell felesleges videókat és képeket átböngésznie az ellenőrzések során. A felvételek könnyen átmásolhatók bármilyen médialejátszóra, ezáltal azokat magával viheti bárhova. Az adatokat azonban nemcsak átmásolva utólag tudja megtekinteni más eszközökön. A külön erre a célra kifejlesztett applikáció segítségével az okostelefonján vagy tabletjén a világ bármely pontján, a nap 24 órájában azonnal ellenőrizni tudja, hogy mi történik a benzinkutakon. Az alkalmazás letölthető Android, iOs, Windows és Blackberry szoftverrel rendelkező telefonokra és tabletekre.

A tankolások felvételéhez nemcsak a tankolás idejét és dátumát rögzíti, hanem a tankolás és a hozzá kapcsolódó bizonylat számát is. Így egy-egy esemény akár több adat alapján is visszakereshető, mellyel időt spórolhat.

A Tokheim EYE felvételei mindemellett olyan professzionálisak, hogy a nagyítás során azok minősége nem csökken, így az események apróbb részletei is elérhetővé válnak egyetlen kattintással, ezzel egy-egy gyanús esemény minden részlete kiszűrhető külön utánjárás nélkül.

Több területet is felügyelhet egyetlen kezelőfelületen!

A rendszerhez hozzákapcsolhatók más területek szoftverjei is, mint például a tűzjelzők vagy az üzemanyag és tartály panelek., így ellenőrizni tudja egyetlen kezelői felületen, hogy minden más terület is rendben működjön.

További lehetőségek is adottak!

A Tokheim EYE rendszere bővíthető a hozzá tartozó pénztárgépekkel, melyek segítségével továbbnövelheti biztonságát.

A pénztárgépekhez külön hozzárendelhető kilenc benzinkút felvételének miniatűrje, így a pénztáros figyelemmel tudja kísérni egyetlen képernyőn az összes tankolást, mely segítségével az értékesítés is gyorsítható.

A Tokheim EYE segítségével időt-, pénzt és energiát spórolhat. Kiépítéséhez nem szükséges új kamerarendszer, hiszen a legtöbb meglévő eszközre is telepíthető a rendszer. A nemzetközi hálózattal rendelkező Tokheim vállalkozás hatékony megoldást tud nyújtani bonyolult biztonságtechnikai kihívásokra

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!