Trabanton szállni élvezet… Igen, még Monacóban is!

Trabant

Ha Monaco, akkor Ferrarik, Bugattik, Bentley-k, Lamborghinik, luxusautók sorozata és persze hihetetlen fényűzés – a legtöbben így képzeljük el a szupergazdagok célállomásának számító törpeállamot a francia Riviérán. Ez persze nagyrészt így is van, ám a luxusautók mellett a rendszeridegen, ám a magyar fülnek annál ismerősebb hang, a kétütem is felüti a fejét a milliomosok országában. Mert Trabanton szállni igenis Monacóban is élvezet, hiszen gyorsabban száll, mint a képzelet…

De hogyan száll egy Trabant el egészen Monacóig? A Totalcar kiderítette!

Az egyetlen monacói Trabant tulajdonosa egy Antoine nevezetű 22 éves srác, aki 13 éves lehetett, amikor belebotlott egy Trabantos videóba, sorsa pedig ezzel meg is pecsételődött. Beleszeretett a formába, a hangba, a típusba, és elhatározta, hogy mire meglesz a jogosítványa, lesz egy Trabantja is. A monacói srácnak egy éve teljesült az álma, megszerezte az autót, majd Angela Merkel után elnevezte Angelának. 

Antoine Franciaországból vásárolta az autót, az előző tulaj egy csirketelepen találta. Elvileg felújítottan vásárolta meg, de persze korántsem volt tökéletes állapotban, hiszen a gyújtás elhalálozott, a hengerfejtömések pedig mentek a kukába. A srác egy év alatt hozta üzembiztos állapotba. A Trabant monacói szervizelése nem okozott kihívást, hiszen rengeteg kis példányszámos, különleges autó van az országban, így bármilyen négykerekűről is legyen szó, lehet találni szerelőt, aki ért hozzá. 

Trabant

A monacói nagyközönség jelentős része rajong Angeláért, hiszen a Trabant igazán szürreális látvány a szupergazdagok országában. Ezt jól szemlélteti az is, hogy Antoine-t egyszer állította meg eddig a rendőr, akkor is azért, hogy lefényképezhesse az autóját.

Mi Antoine célja? 

Amennyiben a srácon múlik, Angela még hosszú évekig borzolja majd a kedélyeket a hercegségben. De ez nem csak tőle függ! Monaco, ahogy a legtöbb ország, egyre nagyobb figyelmet fordít a környezetvédelemre, emiatt bizonytalan a nem elektromos meghajtású járművek sorsa. A monacói srác reménykedik, hogy a szabályozások során figyelembe veszik majd, hogy az öreg autók a történelem lényeges darabkái, és nem tiltják ki őket Monaco utcáiról. 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!