Vált vállvetve-Interjú Németh Imrével, a Full Sopron Kft. régió vezető munkatársával

A benzinkúttechnika és az üzemanyag-kereskedelem szorosan összekapcsolódik egymással, éppen úgy, mint ahogy összekapcsolódik a Multicore a Full Sopron Kft.-vel. Erről a közös és több éves sikeres munkáról beszélgettünk.

Hogyan és mikor kezdődött a szakmai együttműködés?

Tulajdonképpen már a Multicore indulásakor kezdődött a két cég között a munka, ugyanis a Multicore – nagyon ügyesen – maga mellé gyűjtötte azt az elismert és tapasztalt szakember gárdát, akiket már az egész szakma jól ismert, így mi is. Tulajdonképpen ezek a szakemberek jelentették számunkra is a garanciát. Ezért szinte biztosra vehettük, hogy gyümölcsöző lesz az együttműködés és így is lett. Most már több sikeres év bizonyította be, hogy vált vállvetve tudunk együtt, egymás mellett szakmailag haladni.

Pontosan milyen szolgáltatását veszik igénybe a cégnek?

A Multicore-nak az üzemanyag-szerviz és eszközbeszerzés szolgáltatását vesszük most már hosszú évek óta igénybe. Sőt, számos alkalommal fordult elő, hogy egy másik megbízónknak nyújtottak ilyen szervizszolgáltatást.

A Multicore állandó partnerünk és sohasem okoztak még csalódást a közös munka során.

Mi a legerősebb érv, ami miatt Önök a Multicore-t választják és, ami miatt másnak ajánlaná?

Több érv is szól mellettük. Elsősorban a rugalmasságukat és a proaktivitásukat emelném ki. Mindig a megoldásra törekszenek és rendkívüli módon idomulnak a speciális körülményekhez, amelyek sűrűn előfordulnak ebben az iparban. Emellett a személyre szabottság az, amit mindenképpen meg kell említeni a Multicore és munkatársai hozzáállásában. Minden alkalommal figyelembe veszik, hogy mi a projekt, hogy kikkel kell benne együtt dolgozni és hogy hogyan kell rá felkészülni. Sokszor szakmai tanácsadással, tervezéssel is segítik a mi és más partnerünk munkáját.

A Multicore az a cég, ami mindig talál számunkra univerzális, mégis egyedi megoldást.

A rugalmasság és a személyre szabottság mellett nagyon fontosnak tartom, hogy az árajánlatok terén is az ügyfelet, a partnert és annak igényeit tartják szem előtt. Sosem volt még olyan ár, amiben ne tudtunk volna közös nevezőre jutni. Az ilyen irányú tárgyalások is mindig zökkenőmentesen zajlanak.

Számomra ez is egy érv a Multicore mellett, mert náluk a kiajánlott ár mindig garantálja a minőséget.

Arra is volt már példa, hogy együtt fejlesztettünk le egy új terméket – egy speciális üzemanyagtöltő berendezést -, és ez a fajta közös munka is rendkívül eredményes és izgalmas volt. Nagyon jól tudott a két cég együtt dolgozni, olyan konstruktív hozzáállást tanúsított a Multicore, ami azt gondolom a cég szakmai hozzáértését és felkészültségét bizonyítja leginkább.

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!