Az automata benzinkút telepítése okos döntés

Benzinkút videórendszer

Mindenképp megkönnyíti a tulajdonos életet az, ha automata töltőállomás üzemeltetése mellett dönt. Egy olyan innovatív, automatizált rendszert kap így, aminek segítségével távolról is ráláthat a benzinkúton zajló folyamatokra. Nem szükséges a folyamatos fizikailag jelenlét, ha a tulajdonosnak külföldi elfoglaltsága van, vagy hosszabb időre távol kell maradnia, egy okos megoldás segítségével, valós időben távolról is ránézhet a teljes rendszerre, hogy kontrollálhassa a benzinkút teljes működését.

Valós idejű kapcsolat

A Tokheim Eye nagy teljesítményű, könnyen kezelhető digitális fényképezőgép-felügyeleti rendszerrel valós időben be tud nézni a benzinkútra. Ezt az eszközt kimondottan töltőállomások számára tervezték, ezért képes arra, hogy csak a releváns képeket tárolja el, amikor mozgást érzékel. Így gyorsan áttekinthetők a kamerákról rögzített, fontosabb képek. A Tokheim EYE rendszere eltárolja az átvételi és a kitöltési számot a képekkel együtt. Ez az egyedülálló kapcsolat azt jelenti, hogy az eseményekről, egy adott töltésről vagy egy tranzakcióról képeket vagy számokat tölthet fel, illetve dátummal és idővel láthat el.

Forgalmi adatok okos készülékeken keresztül is

A felvételeket és az adatokat nemcsak adathordozóra átmásolva, utólag tudja megtekinteni más digitális eszközökön. A külön erre a célra kifejlesztett applikáció segítségével Ön az okostelefonján vagy tablet-jén a világ bármely pontján, a nap 24 órájában azonnal ellenőrizni tudja, hogy mi történik a benzinkutakon.
Az alkalmazás letölthető Android, iOS és Windows szoftverrel rendelkező telefonokra és tablet-ekre egyaránt. A számítógép vezérelte gépek és berendezések ma már elképesztő hatékonysággal dolgoznak helyettünk. Az ilyen rendszerek használata mellett a humán erőforrásra már csak közvetítőként illetve hibaelhárítóként kell tekinteni, nem szükséges a jelenlét a folyamatos üzemeléshez. Az automata benzinkút telepítés okos döntés, hiszen megkönnyíti a tulajdonos dolgát és csökkenti az üzemeltetés költségeit.

Több területet felügyelete egyetlen kezelőfelületen

A rendszerhez hozzákapcsolhatók más területek szoftverjei is, mint például a tűzjelzők vagy az üzemanyag és tartály panelek. Például a tartályszintmérőnek köszönhetően az üzemanyag szintek is valós időben ellenőrizhetők.  Így egyetlen kezelőfelületen, egyszerre látható, hogy a töltőállomáson minden terület rendben üzemel.
A Tokheim EYE rendszere bővíthető a hozzá tartozó pénztárgépekkel, melyek segítségével tovább növelheti biztonságos működést. A pénztárgépekhez külön hozzárendelhető kilenc benzinkút felvételének miniatűrje, így a pénztáros figyelemmel tudja kísérni egyetlen képernyőn az összes tankolást, így az értékesítés is gyorsítható.

Ha nehéz nyomon követnie járműparkja üzemanyag felhasználását, ha túl sok időt tölt el adminisztrációval, vagy ha a leginnovatívabb technológiát akarja alkalmazni, válasszon automata benzinkutat!
A Multicore Kft. 25 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésre, keressen minket bizalommal!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!