Csökkentse AdBlue költségeit

A környezetszennyezés mindannyiunk közös ügye, ami manapság egyre égetőbb problémává látszik növekedni. Az élővizek plasztik szennyezettsége, a globális felmelegedés, az erdőirtások, a sarkköri jégsapkák olvadása mindenkit érintő problémák, ezért kötelességünk még jobban odafigyelni környezetünk védelmére.
A diesel járművek emissziójának csökkentése érdekében Európai Unió olyan kibocsátási határértéket tett kötelezővé, amelynek eléréséhez az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszer használata szükséges. Az érzékeny rendszer működéséhez a nagy tehergépjárműveknél és kamionoknál is az AdBlue adalékanyag használata szükséges.

Milyen járművekre vonatkozik az Euro 6 jogszabály?

Az Euro 6, ami 2014-ben lépett hatályba, különösen a dízelüzemű járművekre vonatkozó normákat érinti, és a NOx és szénhidrogén kibocsátás további csökkentését igényli. Ebből kifolyólag az SCR rendszer és az AdBlue elengedhetetlen az Euro 6 szabványoknak való megfeleléshez. Az Euro 6 jogszabályok a tehergépjárművekre is hatályosak. 2015 januárja óta pedig minden újonnan forgalomba helyezett személygépkocsira is kötelező érvényűek az Euro 6 követelményei.

Saját AdBlue tároló előnyei

A saját AdBlue tárolók segítségével nemcsak az adalékanyag ára csökkenthető, de a ritkább rendelésnek és szállításnak köszönhetően redukálható az ügyintézésre fordított idő, emellett növelhető a kényelmi szint is. Az infrastrukturális fejlődés hatására az AdBlue felhasználás egyre inkább növekedésnek indult Magyarországon. A Multicore olyan AdBlue tárolókat ajánl, amely a kannás, illetve kistartályos feltöltési megoldásokat váltja ki, nagymértékkel jobb árat biztosítva ezáltal partnereinek.

Csökkentse költségeit

Azoknak a cégeknek az életében, akik nagyflottával rendelkeznek a második legnagyobb költségfaktor a humán erőforrásra fordított összegek után a gépjárműpark fenntartása. Az AdBlue adalék árát nagymértékben csökkenti a nagy mennyiségben történő kiszállítás, így a tároló telepítésére fordított összeg hamar megtérül. Minden egyes használattal jelentős megtakarítás érhető el, a flottaköltségeket is figyelembe véve.

Kérje szakértő kollégáink segítségét, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!