Egyre több benzinkútnak veszteséges az üzlet! Mi lehet a megoldás?

BENZINKÚT

Az előrejelzések beigazolódni látszanak, az üzemanyag-beszerzési árak jelentős növekedésnek indultak. A benzin 5, a gázolaj pedig 6 forinttal lett drágább. A töltőállomások így egyre rosszabb helyzetbe kerülnek. 

A 480 forintos hatósági ármaximum miatt februártól már több töltőállomás üzemeltetése veszteségessé válik – számolt be róla a Holtankoljak.hu adatai alapján a HVG. Megoldásunkkal azonban jelentősen, sőt drasztikusan csökkenthetőek a költségek, így a veszteségek is minimalizálhatók.   

Mit tehetnek ebben a kritikus helyzetben a benzinkutak?

Egyrészt reménykedhetnek. Mint köztudott, a kormány február 15-ig maximalizálta az üzemanyagárakat, az esetleges hosszabbításról pedig még nem döntöttek. Mind az árbefagyasztás meghosszabbítása, mind a feloldása benne van a pakliban. 

Másrészt megtehetnek mindent annak érdekében, hogy költséghatékonyabbá tudják tenni töltőállomásukat. Olyan változásokat kezdeményezhetnek, amelyek segítségével kevesebb kiadás mellett működtethető a benzinkút. Hiszen mindannyian jól tudjuk, hogy ez az állapot átmeneti, a töltőállomás üzemeltetés hosszú távon igenis jó üzlet. Ezt a rendhagyó helyzetet azonban át kell vészelni! 

Hogyan csökkentheti kiadásait benzinkút tulajdonosként?

Fejlesztésünk, az App&Tank a töltőállomásokon alternatívát kínál a különböző fizetési módokra. Így segítségével sem emberi erőforrásra, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a benzinkút üzemelni tudjon. 

A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, amit egy rövid regisztrációs kör után használhatnak is. A kúthoz érve csak be kell olvasniuk a kihelyezett QR kódot, majd egy kattintás után át is eshetnek a fizetési procedúrán. 

Ezt a fejlesztést megugrani a töltőállomások számára most 100%-ban beruházásmentes!

A rendszer fejlesztésének már a befejező szakaszánál tartunk. Február végétől már mindenki számára elérhetővé válik a rendszer. 

Ha Ön is költséghatékonyabbá szeretné tenni töltőállomását, regisztráljon, és lépje meg az elsők között ezt a fejlesztést! Tegyen azért, hogy töltőállomása túlélhessen, majd pedig nyereségesebbé válhasson!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!