„Holnaptól ismét emelkednek az üzemanyagárak!” – hányszor halljuk még ezt?

üzemanyagárak

Az elemzők jóslatai beigazolódni látszanak, az üzemanyagárak emelkedése nem állt meg, sőt a héten is jelentős drágulással számolhatunk.

A benzin és a gázolaj árak is az egekben!

Az október 20-ai áremelkedés során a gázolaj ára ugrik nagyobbat. Bruttó 7 forinttal kerül többe egy liter dízel üzemanyag, míg a 95-ös benzin átlagára bruttó 5 forinttal emelkedik. A gázolaj átlagára így 512 Ft/literre, míg a benziné 496 Ft/ literre növekszik.

üzemanyagárak

Egy kis reménysugár felcsillanni látszik.

Jó hír, hogy a Brent olaj árának emelkedése mérséklődött. Eközben pedig a forint is, bár csak minimálisan, de javított a helyzetén a dollárral szemben. Ugyanakkor arra szinte mérget lehet venni, hogy az üzemanyagárak normalizálódására egyelőre biztosan nem kell számítani.

Ebben a helyzetben is az automata töltőállomások tudják a legkedvezőbb árat biztosítani.

Ahogy mindig, most is jelentős eltérések mutatkoznak a töltőállomások árai között. A legolcsóbban az automata töltőállomásokon lehet hozzájutni a hajtóanyagokhoz, a legdrágábbak pedig az autópálya mentén lévő kutak. A következőkben tehát ismét az automatizált töltőállomások népszerűségének növekedésével lehet számolni.

A benzinkút-tulajdonosoknak megéri a töltőállomás automatizálásába fektetni!

Mi hamarosan egy teljesen új koncepcióval jelentkezünk, hogy az automatizálásra való átállást egyszerűbbé tegyük! Egy olyan tankolóautomatával állunk elő, ami teljes mértékben beruházásmentes lesz, méghozzá úgy, hogy közben új ügyfeleket is toboroz az üzemeltető számára. Kövesse figyelemmel munkánkat, weboldalunkat és a megfelelő időben csapjon le erre a kihagyhatatlan lehetőségre!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!