Innovatív megoldások a benzinkúttechnológiában

A hazai benzinkúttechnikai piac meghatározó szereplőjeként a Multicore Kft. célja, hogy a beruházók, üzemeltetők, valamint a gyártó, kivitelező és karbantartó cégek igényeit maradéktalan kielégítsük, munkájukat innovatív megoldások szállításával segítsük. Nagy hangsúlyt fektetünk termékkörünk bővítésére, ez a tevékenység cégünk egyik meghatározó ágazatává vált az évek során.

Olyan rendszereket telepítünk a megrendelő igényeihez igazítottan, amelyek a legmodernebb technológiákat használatával egyszerűsítik le a működési folyamatokat.

A közforgalmi és az üzemitankautomata rendszerekegyaránt képesek innovatív technikai háttérrelbiztosítani a költségek csökkentésétaz üzemeltető számára.

Üzemi kutak okos megoldásokkal

Az üzemi rendszerek előnyei közé tartozik, hogy üzemeltetésükhöz nem szükséges humán erőforrás. Nem kell állandó személyzet ahhoz, hogy jóváhagyják és rögzítsék a tankolásokat, hiszen a billentyűzeten megadott kóddal és a rendszerhez tartozó kártya segítségével történik a sofőr azonosítása. A felhő alapú szolgáltatásokon keresztül akár valós időben is elérhetők az adatok, amiknek feldolgozását a Titan-Hykkoris  szoftver segíti. További statisztikák is azonnal rendelkezésre állnak a rendszernek köszönhetően és a könyvelési feladatok is kényelmesen hozzáférhetők.

A program előnye, hogy több telephelyet képes egyszerre kezelni, mivel az automata tárhelye 2500 tankolási adatot tud eltárolni a következő töltésig. A kezelői egységhez csatlakozása esetén valós időben elemezheti és követheti a rendszer által szolgáltatott adatokataz üzemeltető. Olyan további perifériák is illeszthetők ehhez a rendszerhez, mint például az elektronikus szintmérő, a sorompós beléptetés vagy a mosó vezérlés.

Közforgalmi kút személyzet nélkül

közforgalmi tankolóautomata esetben is lehetőség van az automata fizetési rendszerek használatára. Ennek során az üzemeltető költségei jelentősen csökkennek a személyzeti bérek megtakarításával. Az ilyen automata rendszerek esetében üzemanyagkártyával, bankkártyával, illetve készpénzzel is lehet fizetni, nincs szükség kútkezelőre vagy pénztáros segítségére. Működtethetők éjjeli üzemeléskor egyaránt, ami által az éjszakai műszakpótlék is megtakarítható. A kültéri rendszerek, forradalmian új érintőképernyős technológiája még gyorsabb és egyszerűbb megoldást kínálnak a felhasználók számára. Az ilyen automatizált benzinkutaknál a pénztárnál történő sorban állás elkerülésével időt nyernek a vásárlók. Természetesen üzemi tankoló automata is használható közforgalmi kúton, a szerződött partnerek kiszolgálására.

A 25 éves szakmai múltra visszatekintő Multicore Kft. egyaránt foglalkozik üzemi és közforgalmi tankolóautomata berendezések telepítésével, alkatrészellátásával, hitelesítésével és karbantartással. Beszállítóink a világ vezető benzinkút technológiai gyártó cégei. Teljes körű kivitelezést és szervizszolgáltatást vállalunk, keresse munkatársainkat bizalommal!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!