Megmutatjuk, hogyan csökkentse üzemanyagköltségeit

Egy nagy járműparkkal rendelkező cégnek mindig hatalmas kiadást jelent az üzemanyagköltség. Az utóbbi időben ráadásul ki vagyunk téve az üzemanyagárak folyamatos változásának, ami még labilisabbá teszi a várható kiadásokat.

A konténerkutaknak köszönhetően az üzemanyagot nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg.

A konténerkút használata a hajtóanyag tárolás egyik legbiztonságosabb formája, ugyanis a tartálynak, a kiszolgáló rendszernek, illetve magának az üzemanyagnak is védelmet biztosít. A kút segítségével saját járműveit gyorsan és egyszerűen kiszolgálhatja. Így nemcsak pénzt, de fáradtságot is spórol.

A konténerkút tartalmaz: tartályt, szivattyút, kimérő szerkezetet és biztonsági berendezéseket is.

Hordozhatóság

A szerkezet lényeges előnye a mobilitás. A konténerkút azoknak a cégeknek is tökéletes választás, akik gyakran változtatják a telephelyüket. Fontos kiemelni azonban, hogy habár a kút mozgatható, üzemeltetni csak az új területen történő engedélyeztetést követően lehet.

A konténerkút áttelepítése során a szigorú szállítási feltételek betartására is figyelni kell. Üzemanyagot nagy  mennyiségben tilos és veszélyes is szállítani. Ez a folyamat speciális engedélyeket és megfelelő szállítóeszközök használatát igényli. Vagyis senki ne próbálkozzon saját maga új telephelyre szállítani a mobil kutat, hiszen ehhez speciális szaktudás szükséges.

Ellenállóság

A konténerkút másik pozitívuma az időtállóság. A kút minden egysége zárt térben van, így nincs kitéve azoknak a romboló környezeti hatásoknak, amik például egy föld feletti, szabadon álló berendezést érnek. Lényegtelen, hogy hány fok van odakint, a mobil benzinkút működését nem befolyásolják az időjárás okozta viszontagságok.

Egy konténerkút beszerzése nagy nehézséget jelenthet, de mi megmutatjuk, hogyan lehet ezt egyszerűen…

A Multicore a csúcskategóriás termékcsaládot, az Optimum Line és a Professional Line gyártmányait forgalmazza, így nálunk mindenki megtalálhatja a számára ideális kutat.

Az Optimum Line termékei a leginkább jellemző felhasználási igényekre lettek kifejlesztve, míg a Professional Linet a legteljesebb szolgáltatást kedvelők számára dolgozták ki.

Ha Önnek is megtetszett a saját benzinkút gondolata, ne várjon tovább, válassza a kedvezőbb és praktikusabb megoldást, szerezzen be saját kutat és a pénztárcája biztosan vastagabb marad! A bővebb részletekről tájékozódjon oldalunkon!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!