Mi vár a benzinkutakra az ársapka kivezetése után?

ársapka

November 15-e óta minden benzinkút a túlélésért küzd. A benzinárplafon az összes töltőállomást – főként a kisebb kutakat – rosszul érintette, hiszen működésük veszteségessé vált. Az utóbbi néhány hónap másról sem szólt, mint az ezzel kapcsolatos újabb fejleményekről, a támogatásokról, és azok hatásairól. 

Az ársapka július 1-ig még biztosan marad, ám itt az ideje kicsit elrugaszkodni a jelentől és felkészülni a jövőre! Hiszen az biztos, hogy egyszer véget ér az árszabályozás, nem árt azt tudatosan várni.  

Az innovációkkal tartani kell a lépést!

Ha meg is szűnik az ármaximum, az még nem azt jelenti, hogy a benzinkutak helyzete egyszerre könnyűvé és gondtalanná válik. A töltőállomásoknak jelentős változáson kell átmenniük ahhoz, hogy tartani tudják a lépést a fejlesztésekkel.

Az elektromos autók hihetetlen ütemű terjedését, illetve a vásárlói attitűd látványos változását le kell követni ahhoz, hogy a vállalkozás sikeres legyen.  

Gyorsabbá kell tenni a kiszolgálást!

A világ felgyorsult. Mindenki szalad, siet, senki nem pazarolja szívesen az idejét. Épp ezért nem lehet elvárni, hogy a kliensek hosszú sorokban várakozzanak, hogy egyszer végre tankolhassanak. Megoldásként sok kúton bevezették a tankolóautomatákat, amelyek valóban felgyorsítják a üzemanyagtöltési procedúrát, ám ezek jelentős befektetéssel járnak. Így jelen helyzetben – amikor a töltőállomások a fennmaradásért küzdenek – nem minden üzemeltető tudja meglépni ezt a fejlesztést, még támogatással sem. 

A kút automatizálható, akár komolyabb beruházás nélkül is!

Jelen helyzetben a legjobb fejlesztési iránynak az App&Tank tekinthető, amely rendszer mind a későbbiekben, mind most rendkívül nagy segítségére lehet a töltőállomásoknak. 

Ma a benzinkutak számára vitathatatlanul a kiadások csökkentése a legfontosabb. Az App&Tank-kal ez könnyedén elérhető, hiszen sem emberi erőforrásra, sem pénztárgépekre, sem a komoly befektetést igénylő tankolóautomatákra nincs szükség ahhoz, hogy a töltőállomás üzemelni tudjon. Az App&Tank-kal lényegében teljesen megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. 

Az ársapka kivezetése után ki lehet élvezni a rendszer további előnyeit. Az App&Tank-kal a hosszan kígyózó sorokkal, a türelmetlen sofőrökkel nem kell számolni többé, hiszen a mobilapplikációs fizetés bármely tankolóautomatánál jóval gyorsabb. A klienseknek csak le kell tölteniük az applikációt, ahova a kártyaadatokat előre felvihetik. Így a benzinkúton csak néhány kattintás mobiljukkal és véget is ért a tankolás!

Az alkalmazásnak köszönhetően akár be lehet vezetni egy App&Tank sávot is, ahol az ügyfelek csak mobiltelefonnal fizethetnek. Ezáltal egyszerűen, kiadások nélkül a nap 24 órájában elérhetővé lehet tenni a töltőállomást.

Jelentkezzen, tesztelje le élesben az App&Tank rendszerét, hogy ne maradjon le konkurenseitől!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!