Mit hozhat a jövő a benzinkutak számára?

2040-ben járunk. 

Az Európai Unióban már öt éve nem forgalmaznak belsőégésű autókat, teljesítve ezáltal a 2021-ben bevezetett klímavédelmi csomagot, amellyel a fokozatos szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt a cél. Az Unióban az autószalonokban tehát sem dízeles, sem benzines járműveket nem értékesítenek. A négykerekűek szerelmesei csak árammal és hidrogénnel üzemelő járgányok közül választhatnak.

Az új normák bevezetésévével nem tűntek el a belsőégésű járművek, de az üzemanyag-felhasználás értelemszerűen csökkenő tendenciát mutat. 

A töltőállomások mindenhol, így vagy úgy, de átalakultak. A tankolás gyorsabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé vált. Minden automatizált. 

A jelenlegi feltételezések, előrejelzések a felvázolt utópiát ígérik. 

De térjünk vissza kicsit a mába!

Azt, hogy hol leszünk húsz év múlva és milyen világ vesz majd körül bennünket, mivel fogunk közlekedni és azt milyen üzemanyag hajtja majd, biztosra nem tudjuk megmondani. Jóslásokba nem érdemes bocsátkozni, hiszen Paul, a polip már rég elpusztult, máskülönben, egyszer még ő is tévedett…

benzinkutak

A benzinkutak jövőjét illetően nagy a bizonytalanság. 

Valamit azonban bizton állíthatunk: a benzinkutak túlélése csak azon múlik, hogy mennyire sikerül azokat a legújabb trendekhez, igényekhez igazítani. Csak azok a vállalkozók érhetnek el hosszútávon is sikereket, akik az üzemanyag-felhasználás csökkenésére, a fordulatokra fel tudnak készülni. 

Amíg a világ változásaival alakul a töltőállomása aggodalomra semmi ok!

Látható, hogy a nagyvállalatok már elkezdték átalakítani üzemanyagtöltő állomásaikat. Hazánkban is egyre több kútnál lehet a hagyományos hajtóanyagtípusok mellett árammal is töltekezni. De nem csak ez az egyetlen fejlesztés, amire szükség mutatkozik. Az automatizált, a felgyorsított, a siető társadalomhoz illeszkedő megoldásokból is egyre többet látni a kutakon, amelyekkel jelentős költségmegtakarítás érhető el. 

benzinkutak

Ma már senkinek nincs ideje arra, hogy kígyózó sorokon rágja át magát, míg végre feltöltheti autója üzemanyagtartályát. Épp ezért egyre népszerűbbek az olyan automatizált fizetési megoldások, mint a tankolóautomaták, amelyek által elkerülhető, hogy a vásárlók a boltban szuszakolódva várjanak a sorukra, míg végül fizethetnek. 

A Multicore Kft.-nél mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink a lehető legkorszerűbb technológiákkal tudjanak lépést tartani az aktuális kor elvárásaival, ezáltal biztosítva hosszútávon is sikerüket. 

A fejlesztésekben nálunk nincs megállás! Hamarosan egy teljesen új koncepcióval jelentkezünk. Egy olyan tankolóautomatával, ami úgy lesz beruházásmentes, hogy közben új ügyfeleket is toboroz az üzemeltető számára. A jövő elkezdődött, 2040 nincs már olyan messze…

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!