Ön vajon mennyi időt és pénzt takarítana meg naponta egy konténerkúttal?

konténerkút

Manapság az első szempontok között szerepel, hogy minden gyorsabb, modernebb legyen, és persze minél jobb áron szerezzük be. Nincs ez másként az üzemanyag-beszerzés esetében sem. Nem csoda hát, ha Ön is a leghatékonyabb megoldást keresi. Na de, mi lehet ez a megoldás?

Automatizált konténerkút, a jövő állomása

Az idők folyamán egyre több és több dolog indult el az automatizálás útján. És ez csak fokozódik, hiszen miért töltenénk el valamivel órákat, ami amúgy mehetne magától is?

Segítségképp partnereink számára megbízható, professzionális automatizált konténerkutat kínálunk, amely képes, többek között:

 • a tartály üzemanyagszint mérésére,
 • tankolások ellenőrzésére,
 • tankolási mennyiség könyvelésére,
 • átlagfogyasztás ellenőrzésére.

De kinek való egy ilyen konténerkút?

Annak, aki jelentősen csökkenteni szeretné az üzemanyag kiadásait.

Milyen szektoroknak javasoljuk konkrétabban?

 • mezőgazdasági,
 • fuvarozó,
 • vagy a nagy járműparkkal rendelkező cégeknek.

Hiszen ezekben a szektorokban a legnagyobb kiadást az üzemanyagköltségek jelentik, ami nem csak magas, állandó költség, de még váltakozó is.

A konténerkút által az üzemanyagot nagykereskedelmi áron tudja beszerezni.

Ez azért nem utolsó szempont, igaz?

Ön mit nyer még, ha a választása egy ilyen konténerkútra esik?

Időt, ugyanis, többek között egyszerű és gyors töltést biztosít, de még csak ki sem kell mennie a telephelyről, hogy pótolja az üzemanyagot. Nem beszélve arról, hogy maga az automatizálás is jelentősen csökkenti bizonyos területek munkaóráit. Koncentráljon arra, ami előre viszi a cégét és ne arra, ami megy magától is!

Ha pedig amiatt aggódik esetleg, hogy túl sok macera egy ilyet fenntartani, akkor csak olvassa tovább a cikket!

A konténerkút:

 • Abszolút időtálló. A konténer belsejében, a kinti kutakkal ellentétben, ezek nincsenek kitéve a környezet romboló hatásainak.
 • A szabályozások betartásával ugyan, de ha esetleg költözne a cége, akkor ennek a kútnak sem kell az eredeti helyén maradnia.

Mindezeken túl, miért érdemes minket választania?

Bosszantó, amikor megvásárolunk egy terméket és a rossz alapanyagok és silány munka miatt sűrűn kell szervizelni, de legalább még a használata sem egyszerű.

Ezzel ellentétben, a mi célunk az, hogy Ön bosszankodás nélkül, boldogan és a termék összes pozitív hatását élvezve tudja végezni a munkáját, jobban, mint eddig bármikor.

Ezért

 • a vezető gyártók termékei, azaz a prémium minőség az egyetlen választásunk. Ezek modern és gazdaságos szerkezetek, így a karbantartásuk is egyszerű és hatékony.
 • Segítséget nyújtunk az engedélyek beszerzésében, a kút szállításában és telepítésében.
 • Vállaljuk a javításokat és a karbantartásokat is.

Mindent összevetve, innovatív, gyors és költséghatékony megoldást biztosítunk Önnek!

Ha mindez felkeltette az érdeklődését, akkor kattintson az alábbi linkre, és tekintse meg a konténerkút további részleteit és előnyeit! És mindenképp számoljon utána, hogy vajon mennyi időt és pénzt takarítana meg egy konténerkúttal.

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!