Pofonegyszerű tankolás költséghatékonyan

A szállítmányozással foglalkozó vállalatok kiadásainak jelentős részét a gépjárművek fenntartása – tankolás, karbantartás, javítás – képezi. Az üzemanyagárak nem csak magasak, de változékonyak is, ami még labilissá is teszi a várható kiadásokat.

A nagy járműparkkal rendelkező cégek azonban más, költséghatékony megoldást is választhatnak!

Konténerkút – biztonságos, kedvező és kényelmes  

A konténerkút az üzemanyag tárolás egyik legbiztonságosabb formája. A konténer a tartálynak, a kiszolgáló rendszernek és magának az hajtóanyagnak is védelmet biztosít.

A kút segítségével járműveit gyorsan és egyszerűen kiszolgálhatja. Így rengeteg fáradtságtól kímélheti meg magát. Mindemellett pénzt is spórolhat, ugyanis a konténerkutaknak köszönhetően az üzemanyagot nagykereskedelmi áron szerezheti be.

A szerkezet nagy előnye a mobilitás. A konténerkút azoknak a cégeknek is tökéletes választás, akik gyakran változtatják a telephelyüket. Fontos kiemelni azonban, hogy habár a kút mozgatható, üzemeltetni csak az új területen történő engedélyeztetést követően lehet.

AdBlue kiszolgáló – gyors és megfizethető

A szállítmányozási gépjárművek többségének működéséhez nem csak üzemanyag, AdBlue is szükséges.

Az AdBlue árát jócskán csökkenti, ha nagy mennyiségben, ömlesztett áruként szerzi azt be. A tároló telepítésére fordított összeg hamar megtérül, ugyanis minden használattal megtakarítást érhet el. Mindemellett a folyadék feltöltésére fordított idővel is sokat spórolhat, ha saját AdBlue kiszolgálóval rendelkezik. Az AdBlue tárolóval kiválthatja a kannás és kistartályos feltöltési megoldásokat.

Tankolás

Kérje szakértő kollégáink segítségét, amennyiben gépjárműveit kényelmesen és költséghatékonyan szeretné feltölteni! Velünk a tankolás pofonegyszerű!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!