A konténer kutak 3 legfontosabb előnye

Minden konténeres üzemanyagtöltő állomás vásárlása egy hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen átgondolni az ehhez kapcsolódó szükségleteket. Számos terhet vesz le az üzemeletető válláról egy konténerkút telepítése, a három legfontosabb előnye pedig a biztonságosság, az összetettség és az erőforrások megtakarítása. A konténerkút mindezekre képes, ha megfelelő paraméterek mentén választjuk ki a céljainkhoz ideális megoldást.

1.Biztonság

A biztonságos üzemanyag tárolásra az egyik legoptimálisabb megoldás a konténerkút telepítése.  A konténer védelmet nyújt ugyanis az üzemanyagtartálynak, a kiszolgáló rendszernek és a tárolt gázolajnak egyaránt.

2.Kompakt rendszer

A konténer kutak kompakt rendszere egyidejűleg teszi lehetővé az üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A konténeres üzemanyagtöltő állomás része a feltöltő rendszer, a tartály szintmérő valamint a kiszolgáló rendszer és opcionálisan a tankoló automata.

3.Munkaidő, pénz, üzemanyag megtakarítás

A rendszer igény szerint automatikusan  elvégzi a tartály üzemanyagszint mérését, a tankolások ellenőrzését, a tankolási mennyiség könyvelését és ellenőrzi az átlagfogyasztást. A járműforgalom mértékének megfelelően spórol a munkaerő kapacitással így az arra fordított költségeken is. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100%-os.

Mi alapján válasszunk?

A konténeres üzemanyagtöltő egység kiválasztásánál fontos átgondolni a tartály méretét, a kiszolgálási kapacitást, szintmérést és a konténeres üzemanyagtöltő állomás helyét. Szakértő munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, hogy Ön a legoptimálisabb konténerkút megoldás mellett dönthessen.

Optimum és Professional Line család

25 éves szakmai tapasztalatunk alapján a konténerkút alkatrész beszállítói, gyártói közül is csak a legjobbakkal dolgozunk. Az Optimum Line család a legjellemzőbb felhasználási igényekre lett optimalizálva, míg a Professional Line család a legteljesebb szolgáltatást kedvelők felhasználási igényeire lett tervezve. Egységei a világ vezető gyártóinak minőségi termékeiből lettek összeválogatva, így biztos lehet benne, hogy minden elvárást teljesít és a neves gyártók termékeinek minőségét-megbízhatóságát élvezheti a Multicore által biztosított országos szerviz háttérrel kiegészítve.

Forduljon szakembereinkhez bizalommal, ha konténerkút telepítésén gondolkodik!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!