Felhő alapú adattárolás már a benzinkúton is

Az úgynevezett felhő alapú megoldások minden bizonnyal arról kapták a nevüket, hogy az informatikai szolgáltatások a felhasználó számára érzékelhetetlen infrastruktúrából, a ma már köznyelvben is használatos „felhőből” hívhatók le. A felhő alapú szolgáltatást a saját gépünkön vesszük igénybe, de a szolgáltatás nyújtásáért felelős infrastruktúra nem a cégen belül, nem helyben üzemeltetett szervereken működik. Ettől függetlenül az pontosan definiált, hogy mit nyújtanak, milyen rendelkezésre állással és milyen szintű biztonsággal szolgálják ki a felhasználókat.

Miért jó a felhő?

Az ilyen informatikai szolgáltatások esetében maximális figyelem hárul a hatékony adatvédelmi eljárások alkalmazására, a titkosításra és a vírusvédelemre. Ezek a zárt rendszerek folyamatosan és üzembiztosan képesek üzemelni, ami az adatvesztés kockázatának minimalizálását szolgálja. Ezért ezekben a rendszerekben gyakorlatilag nincs adatvesztési kockázat. Mindemellett a felhő alapú szolgáltatás:

  • Rugalmas
  • Költséghatékony
  • Tervezhető
  • Megbízható
  • Biztonságos
  • Egyszerű
  • Jogtiszta
  • Bárhonnan elérhető

Üzemi kutak adatai a felhőben

Minderre a hatékony adatkezelésre ma már a leginnovatívabb tankoló automaták alkalmasak. Nem kell személyzet ahhoz, hogy a berendezés jóváhagyja és rögzítse a tankolásokat, hiszen a billentyűzeten megadott kóddal és a rendszerhez tartozó kártya segítségével történik az azonosítás. A felhő alapú szolgáltatásokon keresztül valós időben is elérhetők az adatok, amiknek feldolgozását a Titan-Hykkoris szoftver segíti. További statisztikák is azonnal rendelkezésre állnak a rendszernek köszönhetően és a könyvelési feladatok is kényelmesen hozzáférhetők.

Egy ilyen program akár több telephelyet is kezel egyszerre, mivel az automata tárhelye 2500 tankolási adatot képes tárolni a következő töltésig. Az üzemeltető a kezelői egységhez csatlakozva valós időben elemezheti és követheti a rendszer által szolgáltatott adatokat. Olyan további perifériák is illeszthetők ehhez a rendszerhez, mint például az elektronikus szintmérő, a sorompós beléptetés vagy a mosó vezérlés.

A közforgalmi kutak is kiokosíthatók

Az ilyen automata rendszerek esetében üzemanyagkártyával, bankkártyával, illetve készpénzzel is lehet fizetni, nincs szükség kútkezelőre vagy pénztáros segítségére. Működtethetők éjjeli üzemeléskor egyaránt, ami által az éjszakai műszakpótlék is megtakarítható. A kültéri rendszerek, forradalmian új érintőképernyős technológiája még gyorsabb és egyszerűbb megoldást kínálnak a felhasználók számára. Az ilyen automatizált benzinkutaknál a pénztárnál történő sorban állás elkerülésével időt nyernek a vásárlók. Természetesen üzemi tankoló automata is használható közforgalmi kúton, a szerződött partnerek kiszolgálására.

A Multicore Kft. üzemi és közforgalmi tankoló automata berendezések telepítésével, alkatrész ellátásával, hitelesítésével, karbantartással és a leginnovatívabb technológiák beépítésével foglalkozik. Beszállítóink a világ vezető benzinkút technológia gyártói.

Teljes körű kivitelezést és szervizszolgáltatást vállalunk, keresse munkatársainkat bizalommal!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!