Magyarország legmegbízhatóbb cégei között a Multicore Kft.

Honnan tudhatja, hogy 100%-ig megbízhat vállalatunkban? A Multicore Kft. már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, 2002 óta meghatározó forgalmazói vagyunk a magyar benzinkút technikai piacnak. Cégünk stabilitását és megbízhatóságát a Bisnode Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata a legmagasabb fokozatú tanúsításával is igazolja.

Mi az a Bisnode Tanúsítvány?

1908 óta minősíti a cégeket nemzetközi szinten a Bisnode pénzügyi stabilitásuk alapján. Céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

A vállalatok az A, az AA vagy a legmagasabb, AAA cégminősítéssel kapnak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutathassák. Ez a minősítés lehetőséget nyújt arra, hogy partnereink és ügyfeleink számára bizonyítsuk, hogy a Multicore Kft. elismert, megbízható és hitelképes vállalatként működik immár 25 éve, így az AAA minősítést is évek óta magunkénak tudhatjuk.

Mely cégek kaphatnak AAA minősítést?

A Bisnode a legmagasabb fokozatú AAA minősítése számos változót figyelembe véve, statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb és legkevésbé kockázatos vállalatai. Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik tripla ’A’ minősítéssel. Ez azt jelenti, hogy a partnereknek rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár az üzleti kapcsolatok kialakítása a legmagasabb szintű tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel.

A Bisdone legmagasabb fokozatú tanúsítványát csak olyan a vállalatok kaphatják meg, akikkel partnereik biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk a folyamataik és pénzügyi mutatószámaik alapján.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Az elmúlt évtizedek alatt a benzinkút technológia terén teljes körűre fejlesztettük nemzetközi szintű szolgáltatásainkat. Kínálatunkban megtalálhatók a kútoszlopok, a tankoló automata telepítés, a tartályszint mérés, és a legkülönbözőbb technológiai szerelvények értékesítése. Több mint 25 éves múlttal a hátunk mögött és országos szerviz hátterünkkel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása lettünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Multicore Kft. évek óta tripla ’A’ tanúsítvánnyal működik így Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai között tartják számon.

Bízza magát 25 éves tapasztalatunkra, ha magas minőségű szolgáltatást szeretne kapni, keresse szakértő kollégáinkat!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!