Több mint 25 éve Magyarországon a Multicore

A Multicore Kft. 2002-ben jött létre, de a benzinkúttechnikai tapasztalatok jóval régebbre nyúlnak vissza, a vállalt már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar piacon. 2002 óta meghatározó forgalmazója a magyarországi benzinkúttechnikai piacnak a Multicore, mivel a világvezető gyártóinak legjobb termékeit kínáljuk. Az elmúlt évtizedek alatt a benzinkút technológia terén teljes körűre fejlesztettük szolgáltatásainkat. Kínálatunkban megtalálhatók a kútoszlopok, a tankolóautomata telepítés, a tartályszint mérés, és a legkülönbözőbb technológiai szerelvények értékesítése. Több mint 25 éves múlttal a hátunk mögött és országos szerviz hátterünkkel Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása lettünk.

Célunk, hogy a magyar beruházók, üzemeltetők, valamint a gyártó, kivitelező és karbantartó cégek igényeit továbbra is maradéktalanul kielégítsük, korszerű, innovatív és elismert termékekkel. Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a termékkörünk bővítésére, így ma már ez a tevékenység egyik meghatározó ágazatunkká vált.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Szolgáltatásaink között szerepelnek az üzemi és a közforgalmi üzemanyag töltőállomások tervezése, engedélyeztetése, technológiai szerelése, generál kivitelezése.
A meglévő fekvőhengeres és állóhengeres tartályokat időszakosan tisztítjuk, vizsgáljuk, elvégezzük a tömörségi nyomáspróbát és a köztes teret ellenőrizzük.
Multicore benzinkúttechnika és szervízA vegyipari tartályokat bővítjük, átalakítjuk és javítjuk, a használaton kívüli tartályokat és technológiai rendszereket megszüntetjük (tartályok kiemelése, átminősítése), kármentesítjük, környezetvédelmi szempontból felülvizsgáljuk őket. Hatóságilag tanúsítjuk a töltési gázingát és a pisztolyváz visszavezető rendszert.
Az üzemanyag kiszolgáló kútoszlop és tároló tartályt hatóságilag hitelesítjük, elvégezzük az üzemanyag technológiai rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos vizsgálatot, tényfeltárással. A kútoszlopokat folyamatosan karbantartjuk, javítjuk és felújítjuk. Megtervezzük a szénhidrogén szennyezéssel kapcsolatos kármentesítő technológiai rendszereket, telepítjük, illetve üzemeltetjük őket. Kiépítjük az acél PE, PP technológiai csővezetékeket.

Országszerte több mint 300 töltőállomást tarunk karban folyamatosan, illetve ezek javítását, időszakos vizsgálatait is elvégezzük. Zöld számunkon a HelpDesk, illetve diszpécserek állnak folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére.

Telepítünk, karbantartunk és üzembe helyezünk a MOL, WAG és Shell hálózatok részére is. Mindezen tevékenységek folytatásához és lebonyolításához rendelkezünk szükséges minősítésekkel és szakhatósági engedélyekkel.

A folyamatos innovációban hiszünk

2006-ban az elsők között vezettük be Magyarországon az AdBlue adalékanyagot, mint terméket és a kapcsolódó tároló- és kiadó-berendezéseket. Az eltelt évek során a termék meghatározó forgalmazójává váltunk a magyar piacon. Ezt a tevékenységünket 2017-ben a Versenyhivatal jóváhagyását követően átadtuk.

Lézeres tartály hitelesítés

2017-ben vezettük be és azóta alkalmazzuk sikerrel a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által jóváhagyott 3D lézeres tartályhitelesítő technológiát. Ez az innovatív technológia a földalatti tartályok esetében is egyszerűvé teszi a tartály (légtér) kapacitásának mérését.

Alkalmazottaink széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A gyártó partnerek (pl.: Adast Systems, Tokheim, GIR Titan) részéről folyamatos a dolgozóink továbbképzése, ez általa gyártók szakmai minősítéseiket is rendszeresen megszerezzük. Partnereinkkel történő közvetlen és folyamatos kapcsolattartás biztosítja a magasan kvalifikált, gyors és kifogástalan munkavégzést.

Árképzésünk megfelel a magyar piaci helyzetnek, áraink versenyképesek, az országos lefedettség pedig lehetővé teszi a kiszállási díjak mérséklését is.

A Multicore Kft. a fent felsorolt tevékenységek végzésére jogosító hatósági bizonyítványokkal bír, továbbá rendelkezünk az általunk forgalmazott termék összes olyan engedélyével, ami a magyarországi működtetéshez szükséges.

Bízza magát 25 éves tapasztalatunkra, ha teljes körű, magas minőségű szolgáltatást szeretne kapni, keresse szakértő kollégáinkat!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!