Miért jó egy nagyobb mezőgazdasági vállalkozásnak, ha saját benzinkútja van?

Ha nagyobb mezőgazdasági vállalkozása van, a kereskedelmi benzinkutakon, és a magánkutakon is különböző kedvezményekkel vásárolhatja meg az üzemanyagot nagyobb tételben. Azonban ennél még mindig sokkal többet spórolhat egy saját benzinkúttal, attól függetlenül, hogy ez mekkora beruházást igényel! Legfrissebb cikkünkben megtudhatja hogyan!

Védheti magát az áringadozással szemben

Az áringadozás rendkívül nagy hatással van a mezőgazdasági gépek üzemeltetőinek költségeire. Nyilván már most is sokat spórolhat azon, ha követi a benzinárak ingadozását, és jókor vásárol, jó helyen, nagy tételben. Gondoljon bele, ha saját benzinkútja van, akkor még ennél is többet spórolhat az ilyen áringadozásokon. Arról nem is beszélve, hogy megszűnik az a kiszolgáltatott helyzet, aminek most ki van téve, és nagyobb kontroll alatt tarthatja ezeket a költségeket a saját benzinkút adta lehetőségeknek köszönhetően.

 

Egy saját benzinkúttal akár milliókat is spórolhat!

 

Megspórolhatja a szállítás költségeit

A legtöbb üzemanyag kereskedő esetében akár teljesen megspórolhatja a szállítási költségeket, hiszen nagy mennyiségek esetén ingyen kiszállítják. Az a vállalkozás, amelyik beruház egy saját üzemanyagtartály telepítésébe, a forgalmazók bármelyikével köthet hosszú távú üzemanyag szállítási szerződést. A megállapodás keretében a vállalkozással egyeztetett időpontban tartályautóval szállítják ki telephelyére a nagykereskedelmi árú üzemanyagot. Így a minőség garantált, a szolgáltatás megbízható és az üzemanyag költség megtakarítás is biztosított.

 

A töltőállomások áraihoz képest az üzemanyag nagykereskedelmi ára akár 15-30 Ft-tal is olcsóbb lehet literenként!

 

Nem kell többé az időkieséssel számolnia

Kiszámolta már valaha, hogy mennyi időkieséssel jár, hogy az alkalmazottai oda-vissza járnak a töltőállomás és a telephely között? Egy saját benzinkúttal többé ezzel a kieséssel sem kell számolnia! A tankolás egyszerűen, és gyorsan történik, felesleges körök nélkül.

Elkerülheti a visszaéléseket

Egy saját benzinkút csökkenti az üzemanyag kártyákkal, és a számlákkal való visszaéléseket is, hiszen a saját töltőállomás nem ad lehetőséget a trükközésekre. Így Ön is nyugodtabb lehet.

 

Készítsen saját költségtervet a fenti pontok alapján, hogy Ön mennyit spórolhatna egy saját töltőállomással! Az eredmény megdöbbentő lesz!

 

A Multicore Kft. 2002 óta magyarországi viszonylatban meghatározó forgalmazója a benzinkúttechnikai piacnak a világ vezető gyártóinak kínálatával mint kútoszlop, tankolóautomata, tartályszintmérő, valamint különböző technológiai szerelvények. Üzemi célú üzemanyagtöltő állomások építésével és mobil üzemanyagkutak telepítésével is foglalkozunk.

További információért, és ajánlatkéréshez vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!