Újdonság! – Tokheim QuantiumTM 510 M kútoszlop termékcsalád

Az Ön igényei ihlették, tervező mesterek alkották!

A Tokheim QuantiumTM 510 M kútoszlop termékcsalád az elődje minőségének és népszerűségének a szilárd alapjaira épült, egy új vonal, új funkciók hozzáadásával, mégis megtartva azt, ami olyan lenyűgözővé tette elődjét.

Minden Quantium 510M modell kedvezőbb, teljes életciklusra vetített karbantartási költséggel üzemeltethető, időtállóbb, és jobban karbantartható. A Tokheim márkagarancia, a mérnöki munka, az innováció, és a minőség e kombinációja a Tokheim Quantium 510M termékcsalád bármely tagját megalapozott befektetéssé teszi, méghozzá hosszú távra.

Mitől olyan különleges a Tokheim QuantiumTM 510 M kútoszlop termékcsalád?

 

Személyre szabható

Az Ön igényeire lett tervezve! Könnyen kezelhető és beilleszthető moduláris csomagokat kínál, amiknek köszönhetően Ön saját maga építheti fel a személyre szabott modellt, ami tökéletesen illeszkedik az igényeihez. Szabadságot ad, hogy kiválaszthassa a megfelelő arányú funkcionalitást, és első osztályú kiszolgálást biztosíthasson az ügyfeleinek.

Haladó szintű adagolás és mérés

A Quantium 510M modell csúcstechnológiás mérőeszközöket használ. Biztosítja, hogy a berendezés pontosan számoljon, és pontosan adagolja az üzemanyagot a vásárlónak. 

Gördülékenyebb fejlesztés

A Quantium 510M kútoszlopok kialakításuk révén lehetővé teszik a könnyű és egyszerű modernizációt, az átállást a klasszikus LCD kijelzőkről a VGA media kijelzőre, amivel pl. a shop-ban történő vásárlások növelése érhető el.

Továbbfejlesztett karbantarthatóság

Az elődjéhez viszonyítva a  Quantium 510M több innovatív fejlesztésen is keresztülment, amik jelentősen javítják a karbantarthatóságát.

Mégjobb LPG és AdBlue® kiadó

A Quantium 510M kútoszlop család  olyan Liquid Petroleum Gas (LPG) és AdBlue® modelleket tartalmaz, amelyek biztosítják a kényelmes és gyors tankolási élményt.

A Quantium 510M termékcsalád részei

 

Quantium 510M FHR (Full Hose Retraction) kútoszlop

Könnyebb fejleszthetőséget kínál LCD-ről VGA media kijelzőre, lehetővé teszi, hogy egy magasabb fokú vásárlói élményt nyújthasson. Teljesértékű tömlőcsévélővel (pisztoly hatósugár 4,20 m) rendelkezik.

Quantium 510M SHR (Semi Hose Retraction) kútoszlop

Jelentősen javított karbantarthatóságával költséghatékony megoldást kínál a kúttulajdonosok számára, és biztosítja a választás szabadságát, ha modernizációra kerül a sor. Részleges tömlőcsévélővel (pisztoly hatósugár 3,90 m) rendelkezik. Annak ellenére, hogy megoldja a tömlővisszahúzó nélküli oszlopok üzemeltetésben rég ismert problémáját a fordított gépkocsi beállások esetén, kedvezőbb áron elérhető.

Quantium 510M LPG Fuel Dispenser

Minőség és megbízhatóság jellemzi.

 

Quantium 510M AdBlue® Standalone Fuel Dispenser

Praktikus és elegáns megoldást biztosít az Ön számára.

 

 

Minden Quantium 510M kútoszlop egyedileg építhető, a vásárlói specifikációk alapján. Csúcsminőségű alkatrészekből áll, és a legmodernebb minőségpolitikai szabályok alapján készült, hogy Ön a maximumot nyújthassa.

További információért, és ajánlatkéréshez vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!